1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM TENGİR TOKİ İÇİN NABIZ YOKLADI.

KAYMAKAM TENGİR TOKİ İÇİN NABIZ YOKLADI.
Bu haber 19 Şubat 2017 - 16:14 'de eklendi ve 1.144 views kez görüntülendi.

KAYMAKAM TENGİR TOKİ İÇİN NABIZ YOKLADI.

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, TOKİ konusundaki gelişmeler konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Cuma namazı çıkışında Belediye Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla biraraya gelen Kaymakam Tengir, zaman zaman vatandaşlarla buluşma etkinlikleri düzenlediklerini, her zaman vatandaşın yanında olduklarını, ilçenin sorunlarının çözümü için büyük çaba sarfettiklerini belirterek, TOKİ konusunda da önemli adımlar atıldığını, projenin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için önemli mesafe kaydettiklerini söyledi.

Elektrik kesintileri noktasında vatandaşların şikayetlerini yanıtlayan Kaymakam Tengir, özellikle ENERJİSA ile yapılan görüşmelerde de üçlü vardiya sistemine geçildiğini, bu sayede kesintilerin kısa sürede çözüme kavuşacağını dile getirdi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER