1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN BAYSAL HER ETKİNLİKDE VAR

BAŞKAN BAYSAL HER ETKİNLİKDE VAR
Bu haber 12 Mart 2017 - 13:31 'de eklendi ve 1.154 views kez görüntülendi.

BAŞKAN BAYSAL HER ETKİNLİK DE VAR

Pozantı belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal Sosyal etkinlikler başta olmak üzere hizmet çalışmalarında da Pozantı ve Mahallerini kurmaylarıyla birlikte adımlamaya devam ediyor.

Başkan Baysal’ın geçen haftaki etkinlikleri arasında ön sıralarda 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretler yer aldı.

Başta Kaymakamlık personeli olmak üzere, eğitim kurumları Tapu Müdürlüğü ve Noterlikte çalışan bayanlara karanfil sunumuyla yaptığı ziyaretler ilgi çekti.

Baysal sadece bu kurumlara değil 80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesi personel ve hastalarına da çiçekli ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Baysal’ın Dünya Kadınlar günü ziyaretleri arasında Milli Eğitim ve Halk Eğitim ile bazı okullar da yer aldı. Devamında , bayan esnaf ve aynı konumdaki vatandaşlara da Çiçekle ilgi gösteren Başkan Sami Baysal Baysal Kadınlar gününde göz doldurdu.

EĞİTİME DESTEK

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal yoğun iş programı ve ziyaret trafiği arasında eğitimi de ihmal etmiyor.

Yetişkin nesli iş sahibi yapabilmek el becerilerini geliştirmek ve aile ekonomilerine katkı da bulunmak amacıyla Halk Eğitim Merkezince düzenlenen kurslara teknik ve donanım yardımında bulunan Belediye Başkanı Baysal eşi ile birlikte geçen haftaki ziyaretleri arasında halk eğitim de yer aldı. Ayrıca beraberinde Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Nigar Kartal da bulundu.

İlçe Halk Eğitim Müdürü İbrahim Taytaş’dan bilgi alan Belediye Başkanı kursiyerlere de çalışmalarında başarılar diledi. Halk Eğitim Merkezinin yurt genelinde çok önemli bir kuruluş olduğunu belirterek buradan sertifika alanların çok daha kolay iş bulabildiklerini söyleyerek biz Pozantı belediyesi olarak hem sezin hem de kurum yöneticilerinin yanında ve destekçisiyiz diyerek başarılar diledi.

FEN İŞLERİNE DURMAK YOK

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal KAYYIM olarak Belediye başkanı atanması sonrası Adana’dan bürokrat takviyesi ile Pozantı Belediyesine hareketlilik kazandırdı.

Bu isimlerden birisi de Fen İşleri Müdürü Recep Koca oldu. Genç ve deneyimli Fen İşleri Müdürü Koca, Pozantı’ya kısa zamanda adapte oldu. Sadece merkezde değil, kilometrelerce uzaktaki mahallerin sorunlarına da soyadı gibi çözüm getiren bir bürokrat oldu.

Bozulan yollara parke yama çalışmalarının yanı sıra, tehlike arz eden sokaklarda, duvar çekme, asfalt yama çalışmaları devam ediyor. Bu arada başta Akçatekir olmak üzere, Boğaz mahallerinin ara sokaklarında bulunan kar kaldırma çalışmaları da, Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün göz dolduran hizmetleri arasında yer alıyor.

Belediye Başkanı Baysal, bu sene İLK defa 20 yıla aşkın bir süreden beri yağmayan karın yarattığı hasarın, giderilmesi konusundaki hizmetlerin aralıksız devam edeceğine de işaret etti.

KANSER ÇALIŞMASI

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal Kanser hastalığı konusunda vatandaşları bilgilendirme çalışmalarında da yerini aldı.Toplum Sağlığı Merkezine destek olarak   Uzak Mahallerde Adana Toplum Sağlık Merkezinin sürdürdüğü Kanser tarama çalışmalarına Pozantı Belediyesi olarak da destek vermeyi sürdüreceklerini belirterek yapılan Kanser kontrol çalışmalarına ücretsiz araç tahsis ederek bu konudaki duyarlılığını da gözler önüne sermiş oldu.

ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER