1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Tengir “ PAZAR OLA DEDİ”

Kaymakam Tengir “ PAZAR OLA DEDİ”
Bu haber 02 Nisan 2017 - 15:03 'de eklendi ve 960 views kez görüntülendi.

Kaymakam Tengir “ PAZAR OLA DEDİ”

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, makamında oturan bir yönetici değil. Kendisi Pozantı ve Pozantı’lı ile kısa zamanda kaynaştı.Sorunları yerinde incelemesi, devlet   vatandaş diyaloğunu başarı ile sürdürüyor olması Pozantı halkı tarafından da takdir ediliyor.

Kaymakam Taner Tengir geçtiğimiz hafta beraberin de eşi Handan Tengir ile birlikte, Pazartesi  Pazarını ziyaret etti. Alışveriş yaptı. “ PAZAR OLA” diyerek esnafın sorunlarını dinledi. Çözümü konusunda neler yapılabileceği ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.Kaymakam Taner Tengir’in bu ziyareti ile ilgili olarak Kaymakamlık İnternet sitesinden şu açıklama yapıldı.

ESNAF SEVİNDİ.

Kaymakam Taner TENGİR ve eşi Handan Tengir ile birlikte pazar esnafını ziyaret etti. pazar alışverişi yaptı. Pazarcılarla görüştü. vatandaşların sebze ve meyveye ulaşmasında önemli bir işlevi yerine getiren pazarcı esnafın dile getirdikleri sorunları dinledi. Sohbet etti. Pazarcı esnafı ile tek, tek, ilgilenen Kaymakam Tengir “ PAZAR OLA” diyerek, bereketli bol kazançlar diledi.

vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Kaymakam, tüm kamu ve yerel yöneticileri ile birlikte, daha iyi hizmet verilebilmesi ve ulaştırılması konusunda kararlı olduğunu söyledi.

Kaymakam Pazar gezisi sırasında halkında büyük ilgisiyle karşılaştı. Memnuniyetlerini dile getiren pazarcı esnafı, “Uzun yıllar sonra ilk defa bir kaymakamı pazar ziyareti yaparken gördüklerini, vatandaşlarında bu ilgiden çok mutlu oldukları ifade ederek Allah işini gücünü rast getirsin. Allah Devletimize, milletimize zeval vermesin” diye konuştular.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER