1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP “ HAYIR”la oyunu artırdı. POZANTI “EVET” DEDİ.

CHP “ HAYIR”la oyunu artırdı.  POZANTI “EVET” DEDİ.
Bu haber 18 Nisan 2017 - 14:49 'de eklendi ve 1.152 views kez görüntülendi.

CHP “ HAYIR”la oyunu artırdı.

POZANTI “EVET” DEDİ.

Sonucu tüm yurtta merakla beklenen referandumun, oy verme ve sonrasındaki sayım Pozantı’da sakin geçti.

Sandıklar, saat 17.00’den itibaren açılmaya başlandı. Bir süre, CHP İlçe binasından takip ettiğimiz, referandum sonuçlarında, İLK haber Ömerli Köyünden geldi. Her zaman olduğu gibi, Ömerli yine Ak Parti paralelinde EVET oyu kullandı. 126 EVET’e karşılık, 28 HAYIR çıktı. 3 oy geçersiz sayıldı.

Referandum sonuçlarının, yandaki tabloda da görüleceği gibi, bazı yerleşim yerlerinde HAYIR önde oldu. EVET onun gerisinde kaldı. Ancak Pozantı genelinde 7030 EVET’e karşılık, 5113 HAYIR çıktı. 222 Oy ise, geçersiz sayıldı.

HAYIR cephesi Pozantı merkezinde, EVET’in çok fazla gerisinde kalmadı. Bazı sandıklarda EVET bazı sandıklarda HAYIR öne geçti. Gazetemizin 5. Sayfasında da görüleceği gibi Pozantı genelinde sandık, sandık, referandum sonuçlarını kamuoyuyla paylaşıyoruz. Ayrıca, 7. sayfamızda da okuyacağınız gibi, 1 Kasım 2015 seçimlerine göre, Ak Partinin  EVET oylarında artış gözlendi. Buna karşılık, HAYIR cephesinde ise, tek başına mücadele eden, Cumhuriyet Halk Partisi ise, 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde aldığı 2561 oyu, nerede ise %100 artırarak, 16 Nisan 2017 referandumunda 5113 ‘e yükselterek, büyük bir başarı kazanmış oldu. Kesin sonuçlar sonrası, Ak Partililer İlçe içerisinde zafer turu yaptılar.Referandum sonuçlarını gelecek Pazartesi günkü gazetemizde İlçe başkanlarının kendi görüşlerini kamuoyuyla paylaşacağız.

HABER Tamer ÜNAL

FOTĞRAFLAR Hayriye Eroğlu

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER