1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Bu haber 23 Nisan 2017 - 11:57 'de eklendi ve 1.122 views kez görüntülendi.

BAYSAL GÜÇLÜ BİRLİKTELİK OLUŞTURDUK

Referandum sonuçları Pozantı’da, Türkiye ortalamasının üstünde, %58 “ EVET” ile sonuçlandı. Referandumun hedef partileri olan, Ak Parti ve CHP ise, oylarını artırdı.“ EVET” oylarının artmasında, Pozantı’da da, Ak Parti- MHP ve Belediye Başkanı Sami Baysal, üçlüsünün çalışmalarının ve aynı frekans üzerinden konuşmalarının, etkisi önemli oldu.Cumhuriyet Halk Partisinin, oylarının artışında ise, parti ağırlıklı oyların yanı sıra, MHP tabanının, Saadet Partisi ve diğer siyasi partililerin de, “HAYIR” lehinde oy kullanmaları artışın ikinci önemli faktörü oldu.Gazete olarak, referandum sonuçlarını ve oranlarını, iki ayrı tablo halinde geçen sayımızda vermiş idik. Bu konuda, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun da, gazetemize önemli katkıları oldu. Her ikisine de teşekkür ediyoruz.Bu haftaki sayımızda ise, İlçe Başkanlarının ve Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ın görüşlerini, ayrı, ayrı değerlendirerek, okurlarımızla paylaşıyoruz.

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, seçim sonuçları ile ilgili olarak, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar’la, ortak hareket etmelerinin yanı sıra, oy sahipleriyle yaptıkları görüşmelerde, aynı ortak dili kullanmalarının etkili olduğunu belirterek şunları söyledi:

“ Öncelikli olarak, Pozantı’mız da, referandumun sakin geçmesi konusunda, vatandaşlarımızın gösterdikleri, hassasiyete ve bu havayı oluşturan, siyasi parti temsilcilerine, oy kullanımı, tasnifi ve sonuçların açıklanmasına kadar olan, süreç de, görevlerini eksiksiz yapan, bu konuda büyük gayret gösteren, başta Kaymakamımız Sayın Taner Tengir olmak üzere, tüm güvenlik güçlerimize de, şahsım ve Pozantı halkı adına teşekkür ediyorum.

Referandum sonucunun da, ülkemiz, milletimiz ve vatanımızın geleceği açısından, güzel günler getirmesini de, diliyorum. Biz MHP olarak, referandum sürecinde, Ak Partiye destek vererek, “ EVET” oylarının, sayısal üstünlüğün sağlanmasında, ülke genelinde olduğu gibi, Pozantı’da da, etkili olduğumuza inanıyorum.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin talimatlarını da, aynen uygulamanın bir partili olarak, gururunu yaşıyorum. Ancak, referandum konuşmalarında, Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanının, “EYALET” oluşumunu telaffuz etmesi, “ EVET” oylarını 7-8 puan aşağı çekti. Genel Başkanımız, Sayın Devlet Bahçelinin, son anlarda yaptığı, TV konuşmaları bu düşüş oranını önemli ölçüde durdurdu. Sonuç olarak, 16 Nisan referandumu artık siyasi tarihindeki yerini almış oldu.Bundan sonra, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Hüseyin Sözlü’nün başlattığı, hizmet kervanın, Pozantı ve Mahallerinde konaklayarak, vatandaşlarımızın eksiklerini giderme hamlelerine hız verdik. Kendisine destekleri için de teşekkür ediyorum. Dedi.

Haber: TAMER  ÜNAL

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER