1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP OYUNU YÜKSELTEN TEK PARTİ OLDU.

CHP OYUNU YÜKSELTEN  TEK PARTİ OLDU.
Bu haber 23 Nisan 2017 - 11:59 'de eklendi ve 1.168 views kez görüntülendi.

İLÇE BAŞKANI EROĞLU RAKAMLARLA KONUŞTU

CHP OYUNU YÜKSELTEN

TEK PARTİ OLDU.

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, referandum sonuçlarını değerlendirirken, çok önemli bir tespitte bulundu. Ve CHP, hem ülke genelinde hem de, Pozantı da oyunu yükselten tek parti oldu. Dedi.Şenol Eroğlu, bu söylemenin bir iddia olmadığını, seçim sonuçlarının sandık, sandık değerlendirilmesinde, bu sonucun,açıkça görülebileceğini belirterek şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi, tüm sıkıntılara göğüs gererek, referandum gerçeğini vatandaşlarla paylaşarak, HAYIR ile EVET arasındaki farkın, ülkeyi nerelere taşıyacağını açıkça, her söyleminde dile getirmiştir. Bizim bu çalışmamız, kırsal bölgelerde de, o kadar etkili olmuştur ki, HAYIR oylarını, AKP ve MHP’nin birlikte kazandığı, EVET oylarıyla karşılaştırdığımız da, üçe bölünen toplam rakamlarda, Cumhuriyet Halk Partisinin, destek verdiği “HAYIR’ların” oylarının birinci olduğu, kendiliğinden ortaya çıkmaktadır.

Bunun bir başka önemli gelişimi ise, Türkiye de olduğu gibi Pozantı’da da, artık Cumhuriyet Halk Partisi, oyunu yükselten tek parti konumuna gelmiştir. Özellikle, Pozantı’nın merkez mahallerin de, “ HAYIR” oylarının, Ak Parti- MHP desteğindeki, “ EVET” oylarına fark atması ise, Pozantı’nın gelecekte, Cumhuriyet Halk Partisine, eski günlerde yaşattığı, birinci parti ünvanını, tekrar verecek olmasının da, rakamlarla bir ifadesidir dedi”

“CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ,Ak Parti ve MHP’nin güçlü olduğu, kırsal kesimlerde de, “ EVET” oylarının, ikiye bölünmesi durumunda da, partisinin desteklediği, “ HAYIR” oylarının çok daha yüksek olduğunu, rakamlarla da, sandık, sandık, bunu görmenin de, mümkün olduğunu ifade etti.

Geçmiş dönemlerde, Cumhuriyet Halk Partisine az oy çıkan, Akçatekir, Aşçıbekirli, Dağdibi, Fındıklı, Kamışlı, Ömerli, Yazıcak, Yenikonacık, gibi yerleşim yerlerindeki alınan oylar, partimizin oy grafiğinin, yükselişinin de, birer örneğidir. Ben, bu oy farkının gelecek seçimlerde de, korunarak artış göstereceğine inanıyorum.”dedi.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, özellikle MHP seçmenin, çok önemli bir bölümünün ,Pozantı’da “ HAYIR” oyu kullandığını, aynı şekilde Saadet Partisi ve diğer partilerinde, bu oy kullanımına katkı koyduğunu belirterek, kendilerine ve tüm CHP örgütüne teşekkür etti. Eroğlu,daha sonra teşekkür turlarına başlayacağını, referandum sürecinin hem kendisi, hem de, örgüt olarak, gelecek seçimlere hazırlanmanın, bir antrenman niteliğini taşıdığını da, sözlerine ekledi.

Eroğlu, Ak Partinin desteklediği, “ EVET”lerin,” İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin ve diğer iller de olduğu gibi, bir zamanlar bu partinin kalesi olan, diğer büyük illerde de, oy kaybı yaşamasının da, Türk siyaseti açısından, gelecekte önemli bir hareketin, ilk ve uzun adımları olduğuna dikkat çekti.

Haber: TAMER ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER