1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AYTEKİN HABERİMİZİ DOĞRULADI

AYTEKİN HABERİMİZİ DOĞRULADI
Bu haber 31 Temmuz 2017 - 10:41 'de eklendi ve 918 views kez görüntülendi.

ESNAFLARIN KREDİLERİNİ ÖDEYEMEDİKLERİNİ YAZMIŞTIK

AYTEKİN HABERİMİZİ DOĞRULADI

 

Akçatekir ağırlıklı olarak, AVM’lerin sayılarının giderek artması ile birlikte KÜÇÜK ESNAFIN, adeta kepenk kapama noktasına geldiğini, Kefalet Kooperatifinden aldıkları kredilerinin yanı sıra, tüketici ve banka kredi kartları taksitlerini de ödeyemez duruma geldiklerini, yaklaşık iki ay önceki yayınlarımız da kamuoyuyla paylaşmış, başta Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı olmak üzere, iki Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlarının da yetkililer nezdinde, siyasi parti temsilcilerinin de, en üst düzeyde harekete geçerek bu olumsuz gidişatın önlemesi için, çareler üretmelerini önermiştik.Bizim, o gün için cevapsız kalan bu yayınımızın, doğruluğunun onaylanması yine,   Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin’den geldi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, 28 Temmuz 2017 Cuma gün öğleden önce, Pozantı’ya gelen Vali Mahmut Demirtaş’ın, Çay Bahçesinde beraberinde Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ile birlikte, Muhtarlar ve Halkın da katılımı ile, düzenlediği toplantı da, söz alan Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, bizim iki ay önceki yazdıklarımızı aynen doğrulayan bir konuşma yaparak şunları söyledi:

“ Küçük Esnaf, önlenemeyen bir şekilde açılmakta olan AVM’ler karşısında, artık bitme noktasına gelmiştir. Özellikle Akçatekir de bu durum daha da vahimdir. Yine aynı şekilde, Pozantı Merkezde de, AVM’lerin sayılarının artmaya başlayacağı haberlerini almaktayız. Bunu hangi makam önleyecek? Küçük Esnaf göz, göre, göre yok olmaya mahkum ediliyor. Başta Kefalet Kooperatifleri olmak üzere, aldıkları kredileri, artık ödeyemez duruma geldiler. Hangi makam önleyecekse, biran önce harekete geçmeli” dedi.

Vali Demirtaş, Yunus Aytekin’in bu konuşmasına cevap vermeyerek, sadece not almakla yetindi.

Bu da gösteriyor ki, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, her zaman olduğu gibi, yörenin sorunlarını, yetkililer de dahil olmak üzere, herkes den çok daha önce tespit ederek, önlem alınması konusunda yol gösterici olma özelliğini sürdürmektedir.

 

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER