1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TENGİR “MÜDAHALE” ETMELİ

TENGİR “MÜDAHALE” ETMELİ
Bu haber 26 Şubat 2018 - 9:23 'de eklendi ve 1.612 views kez görüntülendi.

TENGİR “MÜDAHALE” ETMELİ

Pozantı, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçimleri, önceki hafta Cuma gün yapıldı. Çıkan olaylar, sadece Pozantı’da değil, Adana ve İl’ler’de de, çok olumsuz bir şekilde, yankılandı.

İşin bir diğer boyutu ise, Kooperatif seçimlerinin, sadece sandık açılmasıyla bitmediği oldu. Zamir Kalas ve önceki dönem, İkinci Başkanlığını yapan, Suat Yıldırım arasında, çok çekişmeli geçen, bu seçimin sonrasında ise, çıkan olaylar çok düşündürücü? Her iki adayında, taraftarları arasında, Pozantı gecelerinde başlayan, karşılıklı   tartışmalar zaman, zaman hiç de hoş olmayan, arbede başlangıcının ilk adımları olmaya başladı.

Böyle devam ederse, bu gelişmelerin sonucu, çok da iç açıcı olmayacak. Pozantı Kaymakamı, Sayın Taner Tengir’in, bu olaya bizzat müdahil olarak, Zamir Kalas ile, Suat Yıldırımı makamına çağırarak, gerekli ikazlarda bulunması ve taraftarlarını, sükunete davet etmelerini, aksi takdirde, sorumluluğun bizzat kendilerinde olacağını, münasip bir lisanla kendilerine anlatması şart hale geldi. Böyle bir önlem alınmadığı takdirde, sonucunun nerelere varacağını kestirebilmek ise hayli zor.

Haber Taner Ünal

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER