1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY: “CUMHURBAŞKANIMIZ KUTUP YILDIZIMIZDIR”.

ARISOY: “CUMHURBAŞKANIMIZ KUTUP YILDIZIMIZDIR”.
Bu haber 26 Mart 2018 - 9:13 'de eklendi ve 2.055 views kez görüntülendi.

İl Kongremiz de, Bahar Coşkusunu yaşayacağız.

ARISOY: “CUMHURBAŞKANIMIZ

KUTUP YILDIZIMIZDIR.

Ak Parti, Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Eroğan’ının katılım ile, 01 Nisan 2018 Pazar gün, Yüreğir Serin Evler, Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan, Adana İl Kongresine, Pozantı Ak Partinin, hazırlıklarını ve katılım konusundaki çalışmalarını, haberleştirmek üzere, gittiğimiz ilçe binasında ekibimizi, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Yönetim Kurulu Üyelerinden, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erhan Yılmaz ve yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Selim Dündar karşıladılar. Arısoy ve beraberindeki ekip, bize İlçe binasındaki gezdirdi. çalışma birimleriyle ilgili bilgilendirme yaptılar.

SAATLİK ÇALIŞIYORUZ.

Başkan Arısoy, Bilgi İşlem Merkezindeki Sekretaryanın, günlük değil, bütün gelişmeleri, saat, saat, takip ettiğini ve duyurulması gereken konuları, anında SMS Mesajları ile, Yönetim Kurulu, Delegeler, Partililer ve Pozantı halkı ile, anında paylaşıldığını belirtti.

GÜNLÜK BİLGİ

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, iletişim biriminin Genel Merkezle olan Dijital iletişimini ise, şöyle özetledi:

“Tüm üyelerimizin, öz geçmişleri bilgisayarımızda mevcut. Yanı sıra, yaptığımız günlük çalışmaları, iletişim ve paylaşımları Genel Merkezimize anında iletiyoruz. Bu iletişim, sadece partimizle ilgili olmayıp, diğer siyasi örgütleri de kapsadığından, son derece dikkat çeken, bir çalışma olduğu gibi, bir anlamda, Pozantı İlçe Teşkilatımızın da, günlük vermiş olduğu bir imtihan gibi son derece ciddi ve sıkı tutulmaktadır. Ayrıca, Genel Merkez Yöneticilerimizin, başta üyelerimizle ilgili olmak üzere, istedikleri tüm bilgileri, anında kendilerine iletme imkanına da sahibiz” dedi.

GİRİŞ KAPISI GİBİ

Ak Parti İlçe Başkanı, Yusuf Arısoy Pozantı’nın, Ankara ve Adana siyasetinde, her zaman ayrı ve tercih edilir bir yeri olduğuna da değinerek, şunları söyledi:

“Bunun ana nedeni ise, Ankara’ya gidiş -gelişlerde Pozantı, siyasetçilerin ve bürokratların, daima uğrak ve konuklama yeri olmaktadır. Bu özelliği Pozantı’yı, Adana ve Ankara siyasetine, taşıyan en önemli, sosyal unsurlardan birisidir. Yanı sıra, Pozantı Ak Parti Teşkilatı olarak, aramızdaki birlik, beraberlik ve tesanütte bu oluşumun, önemli ve dikkat çekici bir özelliğidir.

Ak Parti, Pozantı İlçe Teşkilatı olarak, İlçemizin sorunlarının görüşülmesi ve Genel Merkezimize ve Millet Vekillerimize iletilmesi konusunda, kamu görevlileri ile oluşturduğumuz, “HİZMET KERVANINI” en uzak yerleşim yerlerine taşımamız, vatandaşlarımızın ayağına giderek, çözüm ve önerilerini anında yerinde tespit ederek sonuçlandırmamız, Pozantı’yı, diğer ilçelerden ayrıcalıklı hale getirmiş olup, bu hizmet sistemi, aralıksız ve aksamasız devam ettirilmektedir”

İLÇE KONGREMİZ GİBİ

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, 01 Nisan 2018 Pazar gün yapılacak olan, İl Kongresi ile ilgili, hazırlık ve çalışmalar konusunda ise, şunları söyledi:

“Adana İl Kongremizi, Pozantı İlçe Kongremizi yapıyormuşçasına, aynı heyecan ve coşku ile, kutlayacak olmanın hazırlıklarını, sürdürüyoruz. Pozantı’nın, en uzak yerleşim yerlerinden getirtilecek olan, partililerimizi, Belediye önündeki cadde üzerinde bir-araya getirerek, oluşturacağımız konvoyla, Saat 10.00’da, topluca hareket ederek, Pozantı Ak Parti teşkilatının heyecanını ve coşkusunu, MİTİNG alınana ve KONGRE salonuna taşıyacağız. Böylece, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, açıklayacağı çok önemli konuları, Adana’nın çeşitli yerlerinden gelerek, bu heyecana ortak olacak olan vatandaşlarımızla, birlikte izleyerek, dinleyeceğiz. Böylesi, coşkulu ve heyecanlı bir topluluk içerisinde, Pozantı Ak Parti Teşkilatı yine, varlığını hissettirecektir.

AYRICALIKSIZ DAVET

İlçe Başkanı Başkan Arısoy, 1 Nisan Mitingi ve Kongresi ile ilgili olarak, sadece Ak Partililerin değil, tüm Pozantı halkının da, davetli olduğunu, kendisi ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere, İlçe binasındaki görevlilerden katılımla ilgili bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

ANONS ARACI

Arısoy, miting daveti ile ilgili olarak, kendisinin hazırlattığı davet videosunu, sanal ortamda paylaştığını yanı sıra, SMS’lerle de, vatandaşlara ulaşmaya başladığını belirterek, şunları söyledi:

“Katılmak isteyen, tüm vatandaşlarımızın, araç ihtiyaçları konusunda hiç bir tereddütleri olmasın. Ayrıca, Billboardlar, El İlanları ve Afişler ile de, Pozantı’nın tüm yerleşim yerlerine ulaşıyoruz. Yanı sıra, Cuma gün İlçemize gelecek olan, anons aracımızda, mahallerimizde dolaşacaktır.

KUTUP YILDIZIMIZDIR

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan’nın öncülüğünde ve önderliğinde Türkiye’nin, çok önemli aşamalara imza attığını belirterek, bu konuda da şunları söyledi:

“Önderimiz ve Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyüğümüz, sadece partimizin değil, Ülkemizin de tartışılmaz bir lideridir. Bu özellikleri, kendisini milletimizin gönlü başta olmak üzere, Dünya halklarının, yüreğinde de, KUTUP YILDIZI gibi, değişmez bir sevgi ve saygı oluşturmuştur. ZEYTİN DALI Harekatında da, kararlı ve tutarlı davranışları, KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZE’DE moral ve yürek gücü vermiş AFRİN’nin, kalleş pkk ve işbirlikçisi olan hainlerden, temizlenmesi sonrası, oradaki halkın, Ordumuza ve Cumhurbaşkanımıza gösterdiği, bu sevgi seli yüreklere de bir kutup yıldızı gibi, kazınmıştır” Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Kongre ve Miting çalışmalarının devam edeceğini, sözlerine ekledi.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL / HAYRİYE EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER