1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAYSAL : SİYASET BÖYLE

BAYSAL : SİYASET BÖYLE
Bu haber 09 Nisan 2018 - 10:12 'de eklendi ve 1.654 views kez görüntülendi.

BAYSAL : SİYASET BÖYLE

Pozntı Belediye Başkan Yardımcısı  Hasibe Gültepe’nin, İstifasını açıklaması  ile bu konuşmanın muhatabı olan, Kayyım Belediye Başkanı, Mahmut Sami Baysal şöyle cevapladı:

“ Ben de, size teşekkür ediyorum. Ancak siyaset böyle. Bugün böyle, yarın başka türlü olabilir. Dere geçilirken at değiştirilmez denir. Ama, siyasette bu geçerli değildir. Genel Merkezimizin, tavrı da böyle. Yaptıklarınız için de, size ayrıca teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkürüm ise, geçmiş tüm Komisyonlarda görev alan arkadaşlarım içindir. Birlikte çalışacağımız, yeni arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

İLK İTTİFAK POZANTI’DA

Belediye Meclisinin başta, Encümen Üyeliği olmak üzere, diğer Komisyon seçimlerinde de yapılan, AKP-MHP İttifakı, mevcut siyasi ortamın da, ilk birlikteliğini oluşturdu. Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’da, CHP’li Hasibe Gültepe’nin yaptığı, sitem dolu konuşmasına verdiği cevapta, “ Genel Merkez Böyle İstiyor” şeklindeki cevabı ise, yerel seçimlerin ilk ittifakı olarak değerlendirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER