1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Bu haber 18 Haziran 2018 - 11:14 'de eklendi ve 1.728 views kez görüntülendi.

“Belediye Başkanlığıma, Engel Değil”

MUSTAFA ÇAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI

feto terör örgütü soruşturması kapsamında, İçişleri Bakanlığınca, geçici olarak görevden alınan, yaklaşık 9 ay tutuklu kalan, mahkeme safhasında önce, tutuksuz yargılanmasına, devamında ise, beraatle sonuçlanan, gelişmeler sonrası, Mustafa Çay yeni bir göreve atandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, Pozantı’ya yaptığı hizmet katkılarının yanı sıra, tutuklanması esnasında, ve beraat ettikten sonra, desteğini hiç bir zaman, Mustafa Çay’dan çekmeyen, Sözlü yine, kendisine yakışan, bir vefa örneği sergileyerek Mustafa Çay’ı, Ulaşım Dairesi, Yönetim Kurulu Başkanlığına atadı.

VEFANIN ADI SÖZLÜ

Mustafa Çay, bu gelişmeler sonrası yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederek, şunları söyledi:

“ Büyükşehir Belediye Başkanıma, tüm süreçteki desteğinden dolayı, çok teşekkür ediyorum. “VEFANIN ADI, HÜSEYİN SÖZLÜDÜR.” Bana tevdii ettiği, Ulaşım Dairesi, Yönetim Kurulu Başkanlığın da, tüm tecrübe ve birikimlerimi ortaya koyarak, Genel Müdürümüz, Burak İnceoğlu ve diğer Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, bu kurumun işleyişine katkı koymak için, var gücümle çalışacağım.”

BAŞKANLIĞIMA ENGEL DEĞİL

Mustafa Çay, bu yeni göreve atanmasının, Belediye Başkanlığına engel teşkil etmeyeceğini belirterek, şunları söyledi:

“ Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı, geçici olarak uzaklaştırıldığım, Belediye Başkanlığı görevime, engel teşkil etmeyecektir. Her ikisi de, aynı anda yürütülebilecek görevlerdir. Bu gelişmeyi, Gazeteniz aracılığı ile, kamuoyu ve özlemini çekmekte olduğum, Pozantı’lı hemşerilerimle paylaşmaktan, büyük bir onur duyuyorum” dedi. Mustafa Çay, gazetemiz aracılığı ile de, başta tüm İslam alemi olmak üzere, Ülkemiz, Milletimiz ve Pozantı’lıların, Mübarek Ramazan Bayramını da kutladı.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER