1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Bu haber 17 Eylül 2018 - 8:41 'de eklendi ve 1.225 views kez görüntülendi.

CHP İlçe Örgütü, 10. Danışma Kurulunu Yaptı.

“ 9 EYLÜL “KURTULUŞUMUZUNDA”  YIL DÖNÜMÜ OLACAKTIR.

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Onuncu Danışma Kurulu toplantısı, 12 Eylül 2018 Çarşamba Gün, Çınarlı Bahçe Lokantasında yapıldı.

KATILIM

Toplantıya, Adana CHP İl Başkan Yardımcısı Şahin Yeter’in yanı sıra, Millet Vekillerinden Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Müzeyyen Şevkin, önceki dönem Millet Vekillerinden İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer, bazı İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile, Pozantı İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları, örgüt mensupları katıldılar.

HEYECAN VE COŞKU

Önceki toplantılara kıyasla, çok daha fazla heyecanlı ve coşkulu geçen, İlçe Danışma Kurulu 10.Toplantısına, bir önceki dönemin iki millet vekilinin de katılmış olması, partililer tarafından takdirle karşılandı.

AÇILIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, ev sahipliğinde gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açış ve sunum konuşmasını Şenol Eroğlu yaptı.

İYİYE GİTMİYORUZ

Ülkemizin içinde bulunduğu, ekonomik ve siyasi tablonun genel bir özetini sunan Şenol Eroğlu, “ İYİYE GİTMEDİĞİMİZİ, MİLLETİMİZİN TAMAMI BİLİYOR”. Dolar ekonomimizi baş aşağı etti. Zamlanmayan hiç bir ürünün kalmadı. Ekonomide, dışa bağımlılığımız, giderek daha fazla artıyor olmanın sinyalleri de, maalesef yaşam şartlarımızı, son derece olumsuz etkiliyor. Okullarımızın, açılmaya başladığı şu günlerde, kağıda yapılan aşırı zamlar, öğrenci ve velilerimiz için, KARA BİR HAYAL DEĞİL, SİYAH BİR KABUS OLMAKTADIR” diyerek, sözlerine şöyle devam etti:

YILDA DÖRT DEFA

“ Ülke sorunları başta olmak üzere, parti içi gelişmelerin yanı sıra, yerel sorunlar ve ek olarak da, 2019 yerel seçimlerinin, stratejisinin görüşüldüğü, İlçe Danışma Kurulu Toplantılarımız, yılda dört defa yapılmaktadır. Pozantı CHP ilçe Örgütü olarak, 10’cusunu bugün yapıyoruz.”

DÖRT SAAT SÜRDÜ

Şenol Eroğlu, dört saat sürdüğünü belirten danışma kurul toplantısındaki görüşülen konuları şöyle değerlendirdi:

“Karşılıklı, fikir alışverişinde bulunuldu. Ülkemizin, her gecen gün kötüye giden ekonomisi ve tek adamlığa doğru gidişinin yanı sıra, adı unutturulmak istenen demokrasimizin, devamlılığının tek savunucusu ve koruyucusu olan, Cumhuriyet Halk Partisinin, milletimizin geleceği konusundaki gerekliliği ve demokrasideki vazgeçilmezliği görüşüldü.”

BENZER KONUŞMALAR

Pozantı, CHP Danışma Kurulu 10’cu toplantısına katılan, İl Başkan Yardımcısı Şahin Yeter, Millet Vekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut ve Müzeyyen Şevkin’nin yanı sıra, önceki dönem Millet Vekillerinden İbrahim Özdiş ve Zülfikar İnönü Tümer de ayrı ayrı yaptıkları, bilgilendirme toplantısında, benzeri konulara değinerek, CHP’nin, demokrasimiz açısından vazgeçilmezliği konusundaki, görüşlerini ve önerilerini dile getirerek özetle, şu görüşlere yer verdiler:

“Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın, parlamentoyu devre dışı bırakarak, Bakanları kendisinin atamasının yanı sıra, AKP’li Eski Millet Vekillerini de, çok önemli makamlara taşıması, DEVLETİ DEVLET yapan, MİLLET İRADESİNİN, hiçe sayılması çok düşündürücüdür. Bu hızlı ve sonu belirsiz gidişat, karanlık bir çıkmaz sokaktır. Vatandaşlara, asla gerçekler söylenmiyor. Bu sorumsuz ekonomik yönetimin, kaçınılmaz sonucu olan, doların çok hızlı değer artışının karşılığı Türk Parsanın, hızla değer kaybının gerçek nedenleri de, vatandaşlara doğru olarak anlatılmıyor.”

FİKİR ÖNCÜLERİ

Mevcut ve bir önceki Millet Vekillerin dile getirdiği, ortak sorunların, devamı ise şöyle oldu:

“ CHP’li örgüt mensuplarımızdan, umutlarını asla yitirmemeleri, en büyük dileğimizdir. Çünkü, kendileri Türkiye’nin umudu olan demokrasimizin, ilk siyasi örgütünün temsilcileridir. Vatandaşlarımıza, yaşanmakta olan bu acı gerçekleri anlatan, gitmekte olduğumuz bu karanlık yolun, birer fikir öncüleridirler” şeklinde yaptıkları sunum, büyük takdir gördü.

RAPORLAŞTIRILDI.

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yaptığı kapanış konuşmasında, tüm katılımcılara teşekkür etti. Her zaman olduğu gibi, İlçe Onuncu Danışma Kurulu Toplantısın da, 2019 yerel seçimini de kapsayan çalışma tutanaklarını, İl Başkanlığı aracılığı ile, Genel Merkeze, gönderileceğini belirtti.

24 HAZİRAN KONUŞULDU

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, İlçe Danışma Kurulu Toplantısında sadece, ülkenin ekonomik ve siyasi sorunlarının değil, Pozantı genelinde, 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarının, ve oy oranlarının değerlendirildiğini, ilçe bazında, eksik ve yeterli oy alınmayan sandıklarda da, gerekli iyileştirme çalışmalarının, artırılacağını ifade etti.

ÜLKEMİZİN MENFAATİ

Eroğlu, konuşmasının devamında, şunları söyledi:

“Pozantı İlçe örgütü olarak, çalışmalarımıza hiç bir zaman ara vermedik. Vatandaşlarla, sürekli temas halinde bulunuyoruz. Ak Parti iktidarının, olumsuzluklarının yanı sıra, doların önlenemeyen artışının ve beraberinde getirdiği zamlardan, tüm ülke halkının olduğu gibi, Pozantı’lıların da çok olumsuz bir şekilde etkilendiklerini, bu faturanın, Ak Partiye kesilecek olmanın bilinci içerisinde olduklarını tespit ediyoruz. CHP olarak, biz oy kazanımı peşinde değil, Ülkemizin ve Milletimizin geleceğinin menfaatleri doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

HEDEF YEREL SEÇİM

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, önceki seçimlerde, yeterli oy alamadıkları sandıkları kapsayan seçmenlerle, birebir görüştüklerini ve bunun da, 2019 yerel seçimler için, umut verici bir gelişme olduğunu sözlerine ekledi.

KUTLANDI

Türkiye’nin ilk siyasi oluşumu olan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, 9 Eylül 1923’de kurulan Cumhuriyet Halk Partisinin 95. Yıl Dönümü, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da kutlandı. İlçe Başkanı Şenol Eroğlu önderliğinde, 9 Eylül 2018 Pazar gün, İlçe binasında toplanan Cumhuriyet Halk Partiler, topluca Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda, Saygı Duruşunda bulundular. İstiklal Marşını söylediler. Anıta bir buket çiçek bıraktılar.Tüm ulusal etkinliklerde olduğu gibi, Pozantı’da sadece CHP’nin uyguladığı, onur günlerimizde, pankart ve dövizler de gün dolayısıyla, yine Pozantı’nın çeşitli yerlerine asıldı. Parti binasına gelen CHP’liler, yaptıkları sohbette, geçmişteki parlak günlerin yakın olduğunu, bunun ilk işaretinin de, “YEREL SEÇİMLERLE” verileceğini belirterek, büyük bir gurur ve coşku içerisinde, parti çalışmalarını daha da genişletme sözü ile, ayrıldılar.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER