1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ADANA BELEDİYESİ EHİL ELLERDEDİR” DEDİ

“ADANA BELEDİYESİ EHİL ELLERDEDİR” DEDİ
Bu haber 08 Ocak 2018 - 11:04 'de eklendi ve 916 views kez görüntülendi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sözlü’ye Büyük Destek Verdi.

“ADANA BELEDİYESİ EHİL ELLERDE DİR” DEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyükşehir Belediyesi’nin, 1071 hizmetinin toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere, Adana’ya geldi.
MHP Lideri Bahçeli, kara yoluyla geldiği Adana’da, kent girişindeki otoyol gişelerinde, milletvekilleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı, MHP’li Hüseyin Sözlü ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.Konvoy eşliğinde kent merkezine gelen Bahçeli, ilk olarak Adana Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Bandosu tarafından, Adanalı Ferdi Tayfur’un ‘Emmioğlu’ şarkısıyla karşılanan Bahçeli, Başkan Sözlü’nün makamına geçti. Sözlü, Bahçeli’ye Sinevizyon eşliğinde Adana’da yaptığı hizmetleri anlattı. MHP Lideri Bahçeli ise, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, kente yapılan hizmetlerden gurur duyduğunu söyledi.Hüseyin Sözlü ile eşi Zeynep Sözlü, Bahçeli’ye tespih ve çeşitli hediyeler verdi.MHP Lideri Bahçeli, partisinin Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı da, ziyaret ettikten sonra, Büyükşehir Belediyesinin 1071 hizmetinin, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere, festival alanına geçti.

Burada binlere hitaben eden Genel Başkan Bahçeli, konuşmasın da ağırlıklı olarak, aynı gün kutlanan, 5 Ocak Adana’nın Kurtuluş törenlerine yer verdi. Adana’lının Kurtuluş Savaşında, Milli Mücadelenin Kalesi olduğunu söyledi. Ve bu mirası bugün torunlarının devam ettirdiğini, Adana’lının Milli duygularının ve ülke sevdasının çok yüksek olduğunu söyledi. 1071 Toplu Açılış ve Temel Atama Törenleri dolayısıyla, Adana’ya gelen Devlet Bahçeli, konuşmasında yer, yer Adana’nın özelliklerine de değindi.“ Bici Yer Şalgam İçeriz. Türkiye ve Türk Düşmanlarının Elinden Bal Olsa İçmeyiz.

KÜRSÜYE DEVLET BAHÇELİYİ DAVET ETTİ

1071  eser açılışının ev sahibi Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ‘de, kısa bir konuşma yaparak, hizmetlerini kısaca özetledi ve  MHP Genel BaşkanI Devlet Bahçeli’yi  1071 açılış davetine katıldığı için teşekkür ederek, konuşmasını yapmak üzere  kürsüye davet etti.

EHİL ELLERDE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, yaptığı hizmetlerinin 1071 toplamanın, aynı zamanda Türklerin Anadolu’ya girişinin tarihi olduğunu ve bunun kumandanı olan, Alparslan’nın torunlarının, Türkiye de Milli Birliği ve Bütünlüğü koruma konusundaki kararlılığının, dış güçler tarafından korku ve telaşla izlendiğini belirtti.

Başkan Hüseyin Sözlü’yü de, Adana’ya yaptığı hizmetlerden dolayı, tebrik etti. Devlet Bahçeli, Adana MHP’li Belediyeler ile EMİN ELLERE TESLİM edilmiştir. Üretken Belediyecilik anlayışının, örneklerini bu açılışla birlikte, görüyor ve yaşıyoruz dedi.

AMERİKA VE İSRAİLİ ELEŞTİRDİ

Bahçeli konuşmasının devamında ise, ABD ve İsrail’i eleştirerek şunları söyledi:

“ ABD, Kudüs’ü İsrail’in Başkenti olarak tanımakla, Siyonizime hizmet etmektedir ancak şu çok iyi bilinmelidir ki, Doğu Kudüs Filistin’in Başkentidir”.

SINIRLARIMIZA DİKKAT ÇEKTİ.

Bahçeli Güney sınırlarımızda devam etmekte olan, kargaşa ile ilgili olarak, PYD’ye silah veren ABD’yi eleştirdi. Ve bu olumsuzluğun, güney sınırlarımızı tehdit edere hale geldiğini ifade etti.

Afrin’nin, mutlaka terör örgütünden temizlenmesi gerektiğine değindi. Terör örgütlerine göz kırpanların, Ülkemiz için iyi sonuçlar getirmeyecek, hareketlerin içinde olduklarını belirtti. Ve hiç bir kimsenin MHP’yi, milliyetçilik yolundan edemeyeceğini söyledi. “ Aldırma Adana. Kafanı Takma Adana’lım. MHP Her Zorluğu Yenecektir” şeklinde konuştu. Derin uykuya dalanların, gerçeği göremeyeceğini belirtti. MHP’nin Belediyecilik anlayışının, önce millet, sonra parti ve en sonunda ben olduğuna değindi. Geleceğin bekası için, benlik değil, bizlik anlayışının hakim olması ile, MHP’li Belediyelerin, bu zihniyetle yola çıktıklarını ifade etti.

“Hiç bir kumpas, MHP’yi yolundan çeviremez” dedi. Sık, sık konuşması izleyiciler tarafından, alkışlarla takdir edilen Devlet Bahçeli’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Belediye olarak, çalışmalarından da son derece memnun olduğu gözlendi. Bahçeli’nin hem konuşması hem de tavrı ile, Hüseyin Sözlü’ye verdiği destek, Büyükşehir Belediye Başkanlığı içinde, büyük bir moral kaynağı olduğu, Sözlü’nün tavırlarından belli oluyordu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra, Ankara’ya dönmek üzere Adana’dan ayrıldı. Otobanın Pozantı sınırları üzerinde bulunan, Toroslar Dinleme Tesislerinde bir yemek yedi. Ve bu arada da, Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’a da, özel ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER