1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Adana Büyükşehir Tasarrufa Basın’dan başladı.

Adana Büyükşehir Tasarrufa Basın’dan başladı.
Bu haber 28 Temmuz 2021 - 12:18 'de eklendi ve 630 views kez görüntülendi.

Adana Büyükşehir Tasarrufa Basın’dan başladı .

Belediyelerin çok büyük bir bölümünün, yerel basına zoraki ve de  mecburen de olsa, yapmak zorunda kaldıkları, ilan ve abonelik desteği, Cumhurbaşkanlığının  Genelgesi ile sonlandırıldı.

Bu tasarruf genelgesini ilk uygulayan da, Adana Büyükşehir Belediyesi  aşağıdaki duyuru, ile başlattı.

TASARRUF TEDBİRLERİ GENELGESİ GEREĞİ ABONELİK İPTALİ HK.

30 Haziran 2021 tarih ve 31527 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2021/14 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesinde “Basın ve Yayın Giderleri” başlığı altında yer alan “Kamu kurum ve kuruluşlarının basını izleme ile ilgili birimleri ve kütüphane dokümantasyon merkezleri hariç hiçbir şekilde günlük gazete alımı yapılmayacak, görev ile ilgili olmayan yayınlara abone olunmayacaktır.” denilmektedir. Bu maddeye istinaden kurumumuz tarafından abone olunarak alımı yapılan Günlük Gazetelerin alımına son verilmesi gerekmektedir.

 Bu yasal zorunluluklardan dolayı tarafınızla yapılan Sözleşmesinin 9. Maddesi gereğince sözleşmenizin feshedileceğini tarafınıza tebliğ eder, 28.07.2021 tarihinden itibari ile kurumumuza gazete getirmemeniz önemle rica olunur.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER