1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADANA BÜYÜKŞEHİR ZEYDAN DEDİ.

ADANA BÜYÜKŞEHİR ZEYDAN DEDİ.
Bu haber 01 Nisan 2019 - 11:07 'de eklendi ve 751 views kez görüntülendi.

ADANA BÜYÜKŞEHİR ZEYDAN DEDİ.

Adana, Türkiye siyasetinin, her zaman belirleyicisi konumunda olmuştur. 31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinde, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı belirlenmesi, Bir ara Cumhur İttifakını dağılma noktasına kadar, getirmiş idi.Sonuçta, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü’nün,tekrar bu defa Cumhur İttifakının adayı olarak gösterilmesi ile, sonuçlanan, gelişmeler de, Cumhur İttifakının adayı olarak gösterilmesi, bu oluşuma Adana’da, seçim kaybettirdi.

CHP ve İyi Partinin oluşturduğu, Millet İttifakının, Büyükşehir Adayı olarak gösterilen, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Adana’lı seçmenden ONAY aldı.Gazetemizin baskıya girdiği saatlerde, Seyhan ve Çukurova Belediye Başkanlıklarının da ,CHP’li Adaylardan Akif Akay ve Soner Çetin’nin yanı sıra, Tufanbeyli ve Ceyhan da da sonuçların, CHP lehine geliştiği, diğer İlçelerde ise, CHP’nin lehine, önemli oy kazanımları olduğu öğrenildi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER