1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ADANA BÜYÜKŞEHİRDEN ASFALT VE GÜNEŞ PANELİ HAMLESİ”

“ADANA BÜYÜKŞEHİRDEN ASFALT VE GÜNEŞ PANELİ HAMLESİ”
Bu haber 13 Haziran 2022 - 9:54 'de eklendi ve 498 views kez görüntülendi.

İki Eroğlu’ndan CHP Sohbeti:

“ADANA BÜYÜKŞEHİRDEN ASFALT VE GÜNEŞ PANELİ HAMLESİ”

Pozantı’da soyadı aynı olup ama, birbirleri ile akrabalık bağı olmayan aileler vardır. Eroğlu ve Ünal soyadları, bir örnektir. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile, Gazetemiz Yazışleri Müdürü Hayriye Eroğlu’nu, çoğu kişi akraba zannederler. Aslında, böyle bir ailevi birliktelik yoktur.

Şenol Eroğlu’nun kökeni, Niğde’nin Maden İlçesine dayanır. Hayriye Eroğlu’nun geçmişi ise, Niğde’nin Ardıçlı Köyüdür.  Aynı şekilde, soyadı Ünal olanlarında büyük bir bölümü, akraba olmadıkları gibi, değişik yerleşim yerlerinden Pozantı’ya gelen, ailelerden oluşur. Aşağıdaki okuyacağınız söyleşide, aynı soyadı taşıyan ama, birbirleri ile akraba olmayan, bir  siyasetçi ile, bir gazetecinin oluşturduğu haberdir.

SOHBET

Geçtiğimiz hafta içerisinde, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Gazetemize Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Hayriye Eroğlu’ ile, Adana Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve yapmakta olduğu, yaz dönemi hizmetlerini kapsayan,   aşağıdaki söyleşiyi yaptılar. Başkan Şenol Eroğlu, bu konuda şunları söyledi:

  ASFALT HAMLESİ

“Adana Büyükşehir Belediyesinin Yol Müdürlüğü Ekipleri, İlçemizin Akçatekir Yapıtaş Siteleri, Yenikonacık, Eskikonacık, Çayır Yaylası ve Hamidiye Mahallesinde, toplam 30 Kilometreyi bulacak, satıh kaplama asfalt çalışmasını devam ettiriyorlar.

Pozantı Merkezinde bulunan Atatürk ve İnönü Caddeleri başta olmak üzere, Hal Binası önündeki Matbaa Sokakta da, aynı şekilde sıcak asfalt döşenmesi yapılacaktır. Yol Müdürlüğümüzün Ekipleri tarafından yapılmakta olan bu çalışmalar, yaz ayları içerisinde bitirilecektir. Yanı sıra, yeni kaldırımlar yapılacak, mevcut olanlarda yenilenecektir.” Dedi.

ELEKTRİK PANELİ

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, geçen yıldan itibaren uygulamaya koyduğu, “GÜNEŞ PANELİ” ile ilgili olarak da, şu açıklamayı yaptı:

“Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kırsal kesimlere yaptığı ziyaretlerde, çeşitli alanlardaki üreticiler başta olmak üzere, çiftçilerimize ve ziraat üreticilerimize vermeyi söz verdiği, “BEDAVA ELEKTİRK” uygulamasını ve işletime sokulmasını, CHP’li Büyükşehir Belediyeleri kırsal kesimlerde,  elektrik enerjisi üretimi panellerini bedava  dağıtarak,  geçen yıldan itibaren, hizmete sokmaya başlamışlardır.

01 TEMMUZ’A KADAR

Bu uygulamanın alanı, bu sene daha da genişletilmiş olup, Arıcılarımız ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiricilerimiz de, bu dağıtımdan faydalanacaktır. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın, “Kalkınma Kırsaldan Başlatılacak” sloganı ile, sürdürdüğü ekonomik destekler arasında, çok önemli bir yer tutan ve üreticilerimizin elektrik faturalarını sıfırlayan, “ GÜNEŞ PANELİ” dağıtımından faydalanmak isteyen, Arıcılarımız ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiricilerimiz, İlçe Tarım Müdürlüklerinden alacakları Güncel Belgeyi, 01 TEMMUZ 2022 tarihine kadar,  bağlı bulundukları muhtarlıklara veya Üretici Birliklerine teslim ederek,  ilgili müracaatlarını yapabilirler” dedi. SÖYLEŞİ: (HAYRİYE EROĞLU)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER