1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Adana Gibi Başkan hep halkın içinde

Adana Gibi Başkan hep halkın içinde
Bu haber 24 Temmuz 2023 - 9:35 'de eklendi ve 247 views kez görüntülendi.

İstek ve talepleri dinliyor.

Adana Gibi Başkan hep halkın içinde

Zeydan Karalar Adana’nın 40 yıllık, 50 yıllık sorunlarını teker teker çözerken, hemşehrileriyle bir araya gelmekten imtina etmiyor, sorunları, istek ve talepleri birinci ağızdan dinleme kararlılığından ödün vermiyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Güzelevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalleye yapılan altyapı, yol, durak, köprü, park hizmetleriyle ilgili bilgi veren, yapılacak diğer hizmetleri anlatan Başkan Zeydan Karalar, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Göreve başladığı günden bu yana, merkezde ve kırsalda, mesaisinin büyük çoğunluğunu halkın arasında, ilçelerde, köylerde, mahallelerde geçiren ve halkın sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Başkan Zeydan Karalar, hemşehrileriyle bir arada olmaktan vazgeçmiyor.Enerjisini Adanalılardan aldığını her fırsatta dile getiren Başkan Zeydan Karalar, gittiği her yerde hemşehrilerinin sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Adanalıların bağrına bastığı, sevgisini, ilgisini esirgemediği Başkan Zeydan Karalar, halkın istek, ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çalışmaktan ödün vermiyor. ( Basın Bürosu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER