1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Adana yeni bir meydana kavuşuyor

Adana yeni bir meydana kavuşuyor
Bu haber 18 Şubat 2019 - 11:31 'de eklendi ve 760 views kez görüntülendi.

Adana yeni bir meydana kavuşuyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı üçüncü oturumu kente yeni bir meydan kazandırdı. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na sunduğu Meryem Abdürrahim Gizerler ortaokulunun yıkılarak yerine iki okul yapılması ve yıkılan yerin meydana dönüştürülmesi kararı onaylandı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ALDI

dana Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı üçüncü oturumu gerçekleştirildi. Bir süre önce 9 dönüm alanda planladığı kent meydanı projesi kapsamında Türk Hava Kurumu binasının yıkımını gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, Şubat ayı olağan meclisinin üçüncü oturumunda Milli Eğitim Bakanlığı’na sunduğu Meryem Abdürrahim Gizerler Orta okulunun yıkılarak yerine iki yeni okul yapılması kararını Meclis’te onayladı.

9 DÖNÜM ALANDA YENİ KENT MEYDANI

Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı karar ile Meryem Abdürrahim Gizerler Orta Okulu yıkılarak yerine iki okul yapılacak ve yıkılan alanda yeni bir kent meydanı oluşacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER