1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADANA’NIN KURTULUŞ BAYRAĞI POZANTI’DAN GÖNDERİLDİ

ADANA’NIN KURTULUŞ BAYRAĞI  POZANTI’DAN GÖNDERİLDİ
Bu haber 10 Ocak 2022 - 11:47 'de eklendi ve 428 views kez görüntülendi.

İlçemiz İçin Tarihi Onur Mirası

ADANA’NIN KURTULUŞ BAYRAĞI POZANTI’DAN GÖNDERİLDİ

Adana’nın, düşman işgali altında bulunduğu 1922 yılına kadar,  Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  kararı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin onayı ile, iki yıl Adana’nın vilayet merkezi olan Pozantı, Adana’nın 5 Ocak Kurtuluş törenleri öncesi, Şanlı Bayrağımızı  bisikletçiler aracılığı ile, Pozantı Kaymakamı Hüseyin Aydın tarafından, Adana’ya gönderildi. Ve Bayrağımız  5 Ocak  Törenleri öncesi,  Atatürk Parkında gerçekleştirilen  Çelenk Koyma Törenlerinde, Vali Süleyman Elban’a teslim edildi.

TÖRENLER

Adana’nın düşman işgalinden kurutuluşunun, 100. Yıl dönümü olan 5 Ocak 2022 tarihi dolayısıyla,  Adana Valisi Süleyman Elban ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından, geniş kapsamlı törenler düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesince hazırlanan, çok büyük bir Bayrak Ulu Camii Minaresi ile, Büyük Saat arasına asıldı. Etkinler dolayısıyla, kutlama yürüyüşleri, fener alayları düzenlendi. Uğur Mumcu meydanında da akşam bir  konser verildi.  ( Haber: Sinem Başaran)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER