1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADANA’YA ERDOĞAN KONVOYU

ADANA’YA ERDOĞAN KONVOYU
Bu haber 09 Nisan 2017 - 14:44 'de eklendi ve 924 views kez görüntülendi.

Pozantılı, çok sayıda araçla mitinge gitti…

ADANA’YA ERDOĞAN KONVOYU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan)ın 7 Nisan 2017 Cuma günü, Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda yaptığı miting kalabalık ve coşkulu geçti. Miting dolayısıyla yoğun bir çalışma temposu sergileyen AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un gayretleri gözden kaçmadıMiting alanına harekete saatler kala belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarla Adana’ya gidecek olanlar için araçlar kaldırılacağı duyurusu yapıldı. Geçmiş yılların aksine sakin ve heyecansız bir ortamın hakim olduğu miting konvoyunda göze çarpan isimler arasında AK Parti İlçe eski Başkanı Sami Demir, Belediye Meclis Üyesi Nigar Kartal oldu. Önceki yıllarda araçlarıyla ön sıralarda yer alan pek çok isim Erdoğan’ın Adana mitingi için gidecek olan konvoyda görülmedi. Akçatur minibüslerinden oluşan araç konvoyunda öğrenciler, Orman İşletme Müdürlüğü ve hastane personelinin yoğun katılım göstermesi gözden kaçmadı. Saat 14:30’u geçe AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un ‘artık hareket edelim’ talimatı sonrası konvoy Adana’ya doğru yola çıktı.

ERDOĞAN BİNLERE KONUŞTU.

Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda kalabalık bir topluluğa hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘evet’in nedenlerini açıklarken, ‘hayır’ın ülkenin yararına olmayacağını ifade etti. Vatandaşların bu konuda çok dikkatli karar vermelerini istedi. Erdoğan’ın bu konuşmaları, meydanı dolduran coşkulu kalabalık tarafından da alkışlarla karşılandı. Miting alanının flama ve bayraklarla süslenmiş olmasının yanı sıra havaalanından, Uğur Mumcu Meydanı’na giden güzergahda da ‘evet’ afişlerinin yoğunluğu dikkat çekti. Erdoğan’ın mitinginin başarılı geçmesi konusunda Adana Büyükşehir Belediyesi’nin günler öncesinden başlattığı çalışmanın da büyük etkisi oldu. Belediyenin toplu taşıma araçları ve metro ücretsiz seferler yaptı. Erdoğan’ın Adana’dan olumlu izlenimlerle ayrıldığı gözlendi.
(Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER