1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADANA’YA ÜNLÜ YAĞDI

ADANA’YA ÜNLÜ YAĞDI
Bu haber 02 Ekim 2017 - 13:44 'de eklendi ve 1.000 views kez görüntülendi.
ADANA’YA ÜNLÜ YAĞDI
24. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında, uzun bir aranın ardından Sevgi Korteji gerçekleştirildi. Sanatçılar üzeri açık klasik araçlarla kent turu attı, vatandaşla buluştu.Sinema ve Kültür Sanat Kasabası’nda ise Türk Sineması’na Ömür Verenler Farkındalık Anıtı’nın açılışı gerçekleştirildi, Sanat Ateşi yakıldı.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan 24. Uluslararası Adana Film Festivali, film gösterileri, prömiyerler, Sinema ve Kültür Sanat Kasabası etkinlikleri ve konserlerle devam etti. Çeşitli nedenlerle bir kaç yıldır ara verilen Sevgi Korteji, bu yıl yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Adana Film Festivali kapsamında onur ödülü alan sanatçıların da aralarında bulunduğu çok sayıda sinemacı, oyuncu, yönetmen ve yapımcının katıldığı Sevgi Korteji, Sheraton Oteli’nden hareket etti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekilleri Seyfettin Yılmaz ve Muharrem Varlı’nın da  katıldığı kortejde, üzeri açık klasik araçlarla şehir turu atan sanatçılara Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Sheraton’dan Adana Büyükşehir Belediyesi önüne gelen kortej, burada sanatçıların halkla buluşmasının ardından, Sinema ve Kültür Sanat Kasabası’na hareket etti.
Nilüfer; sesi ve zarafetiyle büyüledi
Başkan Sözlü, “Sanat ve kültüre değer vermeden medeni milletler arasında hak ettiğimiz yere gelemeyiz.”
24. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında düzenlenen Türk Sineması Dayanışma Gecesi Sheraton Oteli’nde yapıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin  gerçekleştirdiği festivalin 4. gününde hayata geçirilen ve Çiğdem Tunç’un sunduğu Türk Sineması Dayanışma Gecesi’nde  sahne alan ünlü sanatçı Nilüfer en güzel parçalarını seslendirdi.  Geceye; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sanatçılar, sivil toplum kuruluşlarının liderleri ve konuklar katıldı.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER