1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADAY BOLLUĞU

ADAY BOLLUĞU
Bu haber 20 Kasım 2023 - 11:35 'de eklendi ve 399 views kez görüntülendi.

ADAY BOLLUĞU

Cumhuriyet Halk Partisinde, Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesi, yurt genelinde de  siyaseti hareketlendirdi.  Yerel seçimlerde, Belediye Başkanlıklarına göz dikenler, Ankara’yı su yolu yapmaya başladılar.

Parti Genel Başkanlarının kurmaylarına ulaşabilmek de, giderek zorlaşıyor. Bu kurmaylarla  işbirliği  içerisinde olanlar, şanslı konumda.  Mevcut Belediye Başkanları da, şimdilik bu şanslılar kervanında yer alıyorlar. Ancak gelişmeler ve sonuçlarını zaman belirleyecek.

MUHTARLIKLARA İLGİ

2024 31 Mart yerel seçimlerinde ilk hareketliliği başlatanlar ise, muhtar adayları oldu. Mevcut muhtarların yanı sıra, çok sayıda isim de Pozantı merkezinde bulunan Zafer, Kurtuluş İstiklal ve Cumhuriyet Mahallelerinin yanı sıra, diğer kırsal mahaller için  çok sayı da isim   muhtar adaylıklarına talip oluyorlar.

SIRTI SIVAZLANANLAR!

Ankara’da Genel Merkez siyasetinin değişmez bir kuralı vardır. Bu da sırt sıvazlamaktır. Aday adaylarının bir şekilde bu üst yöneticilere ulaşabilmeleri halinde, mutlaka sırtları sıvazlanarak “ Biz de seni konuşuyorduk. Sen hiç Ankara’da kalma. Zamanını boşa harcama. Git bölgende çalışmaya başla” denilerek sırtları  sıvazlanıp, geldikleri gibi geri yolcu edilirler.  Bu sırt sıvazlamanın sonucu ne olur? onu da yine  zaman gösterecek.  

Pozantı’da da başlayan yerel seçim hareketliliğinde, Belediye Başkanlığı vizesi alabilmek için  bazıları Ankara yolcularını başlattılar. Bunlardan kaçının, sırtının sıvazlanarak geri gönderileceğini, adaylık ipini kimin göğüsleyeceğini de yine zaman belirleyecek.

İLK ADAY BELLİ OLDU.

Pozantı da Belediye Başkanlığı Adaylığını ilk açıklayan siyasi kuruluş Deva Partisi oldu. Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Emin Kaya partisinden adaylık onayı aldığını belirterek, saha çalışmaların başlattı. Yerel Basın aracılığı ile de, vatandaşlara projelerini duyurmaya başladı. Bu ilk siyasi çıkışın, Pozantı’lılar tarafından ne şekilde karşılık göreceğini de, sandık belirleyecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER