1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADAYLAR BEKLİYORLAR.

ADAYLAR BEKLİYORLAR.
Bu haber 24 Eylül 2018 - 12:37 'de eklendi ve 921 views kez görüntülendi.

KOCAMAZ’A SÜRPRİZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İLK Belediye Başkan adaylığı açıklamasını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı, Hüseyin Sözlü ile yaptı.

Bu arada, kendisine çok yakın bir siyasetçi olarak bilinen ve Devlet Bahçeli’nin, Genel Başkan seçildiği bir kongrenin de, divan başkanlığını yapmış bulunan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ise yeniden, Mersin Büyükşehir için, aday gösterilmemesi, siyasi kulislerde, beklenmeyen sürpriz bir gelişme olarak, değerlendirildi.

ADAYLAR BEKLİYORLAR.

Öte yandan, halen MHP’den Belediye Başkanlıklarını yürütmekte olan Sarıçam, Pozantı, Saimbeyli, Yumurtalık, İmamoğlu, Kozan, Belediye Başkanları ise, Genel Merkezden, adaylıkları konusunda, sabırsızlıkla açıklama bekliyorlar. Bilindiği ve daha öncede, gazetemizde yayınladığı gibi, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 2014 yerel seçimlerinden, yaklaşık iki buçuk yıl önce, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından, adaylığı ilk açıklanan, Belediye Başkanı olmuş idi. Bu haberle ilgili yazımız, gazetemizin baskıya girdiği süreye kadar, Mustafa Çay’la ilgili bir açıklama yapılmamış idi.

MECLİS ÜYELİKLERİ

Halen, Belediye Başkanlığını MHP’li Mustafa Çay’ın yürütmekte olduğu, Pozantı Belediye Meclisinde, 2019 Mart yerel seçimleri sonrası, üyelerin büyük bir bölümünün değişeceği kesin. Belediye Başkanlığın da ise, isim ve parti değişimi yaşanıp yaşanmayacağı konusunda, yapılacak olan tahminler için vakit henüz erken.

DEĞİŞİM OLACAK

Ancak, kesin olan ise, 15 Belediye Meclis üyesinden, en az 12’sinin değişeceği, Kadın Belediye Meclis Üyesi sayısının, halen mevcut bulunan dörtten aşağı düşebileceği, kesin tahminlerimiz arasında. Parti ismini şimdilik belirtmeyeceğimiz, meclis gurubundaki bir siyasi partinin Seçilebilecek konumundaki, ilk dördünün adı ajandamızda yazılı. Bu isimleri de, yerel seçime yakın bir tarihte, deklare edeceğiz. Şimdilik bir ip ucu verelim bu gelişmelerde bir siyasi partiden bir başka siyasi partiye geçiş yaparak,   meclis üyeliğini devam ettireceğine ilişkin, dirsek teması devam ediyor.

KILINÇKAYA’DAN TEŞEKKÜR

Akçatekir son Belediye Başkanı olan ve halen Akçatur Minibüsle Taşıyıcılar Kooperatifinin Başkanlığının yanı sıra, Akçatekir Kredi ve Kefalet Kooperatifinin de Başkanlığını yürütmekte olan Mehmet Kılınçkaya’nın, 2019 yerel seçimlerin de, siyaset sahnesinde yer alıp alamayacağı konusunu, kendisi ile yapacağımız görüşme sonrası, kararını kamuoyuyla paylaşacağız.

600 BİN YAYLACIYA 70 ARAÇ FİLOSU

Akçatekir, Pozantı ve Boğaz Mahalleri arasında, yirmi yıla aşkın bir süreden beri, karşılıklı yolcu taşımacılığı yapmakta olan, Akçatur Taşıyıcılar Kooperatifi, bir yayla sezonunu daha, başarı ve yüz akı ile sona erdirdi. Kooperatif Başkanı Mehmet Kılınçkaya, sezon sonu dolayısıyla, Gazetemize yaptığı teşekkür konuşmasında, şunları söyledi:

“ Dört aylık yayla sezonu süresince, yaklaşık 600 Bin yaylacıya yetmiş araçtan oluşan, filomuzla hizmet verdik.

BÜYÜK ÖZVERİ

Başta, akaryakıt olmak üzere, artan gidereler karşısında, büyük bir ÖZVERİ göstererek, maliyetinin çok altında, yolcu taşımacılığı yapan Kooperatifimizin, tüm üye ve araç kaptanlarına, yolcularımızla ile üyelerimiz arasındaki koordinasyonu sağlayan, durak yöneticilerimize, bu gayret ve özverili çalışmalarından dolayı, TEŞEKKÜR ediyorum. Bir sezonunu daha, kazasız belasız atlatarak, güvenli bir şekilde, yolcu taşımacılığını sağ- salim, gerçekleştirdiğimizden dolayı, Tanrımıza Şükür ediyorum.

YOLCULARA DA TEŞEKKÜR

Bizlere, canlarını ve mallarını güvenerek, araçlarımızla seyahat eden yolcularımız, her zaman baş tacımız olup, kendilerine de koydukları katkılar ve bizlere gösterdikleri anlayıştan dolayı da, ayrıca teşekkür ediyor, esenlikler diliyor, gelecek yayla sezonunda da, bir arada olacağımız inancı ile, hayırlı işler diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER