1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Adli kontrol şartı kaldırıldı. Mahkeme 20 ARALIK’A ertelendi.

Adli kontrol şartı kaldırıldı. Mahkeme 20 ARALIK’A ertelendi.
Bu haber 23 Ekim 2017 - 10:49 'de eklendi ve 1.491 views kez görüntülendi.

Adli kontrol şartı kaldırıldı.

Mahkeme 20 ARALIK’A ertelendi.

Görevinden alınan Pozantı Belediye Başkanı Çay hakkında açılan FETÖ davasında, Çay’ın makam masasına Fetullah Gülen’in kitabı ile himmet listesini koyduğu iddia edilen komiser ile kitabı bulan polis memuru tanık olarak dinlendi

Makamdaki Fetullah Gülen kitabı sırrı çözülüyor

Adana’da, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevden alınan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile ağabeyinin tutuksuz yargılandığı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasına devam edildi. Çay’ın makam masasına FETÖ/PDY elebaşısı Fetullah Gülen’in kitabı ile himmet listesini koyduğu iddia edilen komiser ile kitabı bulan polis memuru tanık olarak dinlendi. Komiser, “Makam odasına delil ya da başka bir şey bırakmadım” dedi.
Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki üçüncü celse duruşmaya Mustafa Çay ile ağabeyi Nurettin Çay ve avukatları katıldı. Duruşmada, soruşturma kapsamında Pozantı Belediye Başkanlığı’nda arama yapan biri komiser 2 polis tanık olarak dinlendi.
YURT DIŞI YASAĞI DIŞINDAKİ ADLİ KONTROLLER KALDIRILDI
Mahkeme heyeti, duruşmaya gelmeyen ve deşifre olduğu iddia edilen gizli tanık Tırpan’ın gizli tanıklılığının kaldırılmasına, bir sonraki celse dinlenmesine, tanık komiser Vedat E. hakkında Pozantı’da açılmış ceza davaları ile tüm soruşturma evraklarının gönderilmesi için Pozantı

Cumhuriyet Başsavcılığı’na yazı yazılmasına karar verdi. Ayrıca, sanık Çay kardeşlerin yurt dışı yasağı dışındaki diğer adli kontrol tedbirlerini de kaldırıldı. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için 20 Aralık’a ertelendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER