1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK KADINLAR “PAZAR OLA” DEDİ

AK KADINLAR “PAZAR OLA” DEDİ
Bu haber 12 Mart 2018 - 13:38 'de eklendi ve 1.070 views kez görüntülendi.

Emekçi Kadınlar gününü kutladılar.

AK KADINLAR “PAZAR OLA” DEDİ

Dünya Emekçi Kadınlar günü olan 8 Mart, Pozantı’da da etkinlerle kutlandı. Pozantı Ak Parti, İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, Yönetiminde bir gurup bayanın yanı sıra, İlçe Gençlik Kollarının da, katılım ile, Cuma Pazarında, kadınlarla sohbet ettiler. Çiçeklerle günlerini kutladılar. Pazar alışverişinin de, konuşulduğu Ak Kadınların ziyaretinde, beklemedikleri bir sürprizle karşılaşan, alıveriş eden bayanların yanı sıra, erkeklerde ilgi göstererek, “ Bize Çiçek Yok mu?” şeklindeki esprileri ile, Pazar ziyaretine destek verdiler.

DESTEĞİN DEVAMINI İSTEDİ.

Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, yaptığı sohbette, kadınların evlerinde olduğu kadar siyasette de, çok önemli bir yere sahip olduklarını, ülkemizin geleceği başta olmak üzere, çocuk ve torunlarının istikbali açısından da, oylarını kıymetini bilerek, Ak Parti iktidarının devamlılığı için, desteklerini istedi.

SOSYAL DEVLETİZ

Başkan Büşra Durmuş, Ak Partinin, 16 yıllık iktidarı döneminde, sosyal devletçilik anlayışının kademe, kademe uygulanarak, refah toplum yaratama projesinin, her geçen yıl giderek daha da benimsendiğini, belirtti. Durmuş, kadınlarımızın en büyük sorunu olan ve yıllardır, ailelere manevi maddi bir yük olarak, sıkıntılar yaratan, çocuk ve yaşlı engellilere, maddi desteğin yanı sıra, ona bakan aile fertlerine de, koydukları katkı ile, engellileri ailelerine yük ve sıkıntı içinde bırakmalarının çözümünü de, yine Ak Parti iktidarınca, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde, çözüm sağlandığını belirtti. Durmuş, bunlarla yetinilmediğini, yaşlılık ve sağlık hizmetlerinde yine sosyal devletçilik felsefesinin uygulandığını, belirterek şunları söyledi:

“Yaşlılık ve Engelli maaşlarının yanı sıra, evde bakım, gerekirse hastane ve huzur evlerine yerleştirme gibi, sağlık hizmetlerinin yanı sıra, yakacak, gıda, evlenme, çocuk doğruma, kadın girişimlere iş kurma desteği gibi, değişik başlıklar altında, maddi katkılarımız devam ediyor. Ak Parti, Pozantı Kadın Kolları İlçe Başkanı Büşra Durmuş, Pazar ziyaretinde, Ak Partinin, bu reformları ile yaptığı sohbette, aldığı cevaptan da, büyük bir memnuniyet duyduğunu, ifade etti. Büşra Durmuş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günün, sadece bir gün değil, 365 gün devam ettirildiğini, tecavüz başta olmak üzere, kadına şiddet, çocuk istismarı, küçük yaşta evlilik gibi, çağ dışı uygulamalara da, Ak Partinin karşı olduğunu, bu konuda da iktidar olarak, her türlü yasayı uygulamaya koyduklarını” ifade etti.

Haber: HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER