1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK KADINLAR’DAN TOPLANTI

AK KADINLAR’DAN TOPLANTI
Bu haber 12 Kasım 2018 - 8:43 'de eklendi ve 810 views kez görüntülendi.

AK KADINLAR’DAN TOPLANTI

Ak Parti, Pozantı İlçe Kadın Kolları, sürdürmekte olduğu seçim çalışmalarına, ivme kazandırmaya başladı. Ak Kadınların, başarılı Başkanı Büşra Durmuş ve ekibinin, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ve Ana Kademe ile oluşturdukları, fikir ve çalışma birliği çerçevesinde Pozantı’nın, merkez de dahil olmak üzere, en uzak mahallerini de adım, adım dolaşmayı sürdürüyorlar.

Pozantı’lı Ak Kadınlar, geçtiğimiz Haftaki olağan toplantısında, Atila Pastanesinde bir araya geldiler. Başkan Büşra Durmuş, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, yönetimi bilgilendirdi.Toplantının devamında Kadın Kollarının, yerel seçimlerin artık hareketlenmeye başlaması ile birlikte, uygulayacakları seçim stratejisi şekillenmeye başladı. Bu konuda, hazırlanacak olan çalışma takvimi ile ilgili olarak, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’a bilgi verilmesi kararlaştırıldı.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER