1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ “ADANA’DA İVME” KAZANIYOR.

AK PARTİ “ADANA’DA İVME” KAZANIYOR.
Bu haber 02 Eylül 2018 - 15:18 'de eklendi ve 1.377 views kez görüntülendi.

YUSUF ARISOY’DAN ANKARA DEĞERLENDİRMESİ :

AK PARTİ “ADANA’DA İVME” KAZANIYOR.

Önceki hafta içerisinde, aralarında Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’unda yer aldığı, Ak Parti Adana İl Teşkilatı ve Partili Belediye Başkanları, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile, Genel Başkan Yardımcılarına, bir ziyarette bulundular.

MORAL GÜCÜ

Erdoğan’nın, “ ADANA artık bir ivme kazanmıştır.” Bu gelişmeyi, çok daha yükseklere taşımak, sizlerin en büyük görevidir” şeklindeki konuşması, Ak Parti Adana il bünyesinde, büyük bir MORAL GÜCÜ oluşturdu.

DEĞERLENDİRME

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Ankara dönüşünde bu gelişmeleri, Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu’na, şöyle özetledi:

“Adana İl Teşkilatı olarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sayın Genel Başkan Yardımcılarımızı da, makamlarında bire-bir ziyaret ettik.

ÖZEL İLGİ

İl Başkanımız, Sayın Fikret Yeni’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu ziyarette, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, Adana ile ilgili özel ilgisi, bizleri hem gururlandırdı, hem de heyecanlandırdı.

AK ÇATI ALTINDA

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, yılların verdiği tecrübe ile, yerel seçimlerin çok öncesi, Adana ile ilgili böyle anlamlı ve umut vaat eden, bir söylemde bulunmasının, yerel seçimlerde Adana’nın artık, AK PARTİ ÇATISI ALTINDA birleşerek, tüm belediyelikleri alacağımız anlamını da taşımaktadır.”

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın, yerel seçim çalışmaları esnasında, Adana’ya ayrı özel bir ilgi göstereceğinin de, yaptığı konuşmaların, satır aralarında yer aldığına değinerek, açıklamalarına şöyle devam etti:

SÜRDÜRECEĞİZ

“ Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın, üzerine basa, basa, vurguladığı gibi, Ak Parti olarak bizim temel felsefemiz, vatandaşlarımızla bire-bir görüşmektir.

Bizim, halen devam ettirmekte olduğumuz, bu ziyaretleri daha da arttırıp genişleterek, halkımızın sorunlarını yerinde tespit edip, yerinde çözüme kavuşturmayı sürdürmektir.”

HEDEF “AK” GİDİŞ

Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, yerel seçimlerin, Ak Parti lehine sonuçlanacağının, işaretlerinin şimdiden verilmeye başlandığına değinerek, açıklamasına şöyle devam etti:

“ Partimizin, her geçen gün vatandaş nezdinde, büyük bir karşılık görmesinden, muhalefet partilerinin hiç de memnun olmadığını, Ak Partinin “ TÜRKİYE’DE AK BELEDİYECİLİK” çalışmalarının, büyük bir disiplin ve düzen içerisinde hedefe kitlenmiş olmasından da, vatandaşlarımızın son derece mutlu olduklarını, sürdürmekte olduğumuz her toplantıda, tespit ve teşhis ediyoruz.” dedi

SOSYAL DESTEK

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy Ak Partinin söylemlerinde, sosyal destekli hizmet sunumlarının, vatandaşlar tarafından, büyük bir takdirle karşılandığına değindiği konuşmasında, şu görüşlere yer verdi:

“ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Adana İl Teşkilatının, kendisine yaptığı ziyarette, değindiği en önemli konulardan birisi, sosyal desteklerin vatandaşlara ulaştırılması konusundaki, hassasiyeti oldu. Ve şunları söyledi:

“İlke kararlarımızın başında gelen, halkımızın sosyal ihtiyaçlarının, karşılanması konusundaki, teşkilat olarak göstereceğiniz hassasiyet, son derece önemlidir.

Bu konuda, yapılacak bir ihmal, başta şahsım olmak üzere, Genel Merkezimiz tarafından da, asla hoş karşılanmayacaktır. Tüm teşkilat mensuplarından beklediğim, yerel seçim çalışmalarında, hepinizin birer aday gibi, gayret göstermeniz, çalışmanız, birlikteliğiniz, çok önemli bir fotoğraf oluşturacaktır.

Milletimiz beklentisi de, bizden budur. Çünkü vatandaşlarımız, Ak Partinin bütünlüğünün ve birlikteliğinin devam ediyor olmasını görmeleri, ülkemizin geleceği açısından da, son derece önemlidir.Sizler, hiç bir söylentiye bakmadan, partili – partisiz tüm vatandaşlarımızla bire-bir görüşmeyi sürdürmeyi devam ettirmelisiniz.

Bu özverimiz karşısında, kıymet bilir milletimiz, 2019 MART Ayı Yerel seçimlerinde TÜRKİYE’mizi, “AK BELEDİYECELİK” çatısı altında buluşturacaktır.Bundan, benim emin olduğum kadar, sizlerin de emin olmanızı bekliyorum” dedi.

ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER