1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ DELGELERİNİ BELİRLEDİ.

AK PARTİ DELGELERİNİ BELİRLEDİ.
Bu haber 24 Temmuz 2017 - 11:03 'de eklendi ve 1.228 views kez görüntülendi.

400 İSİM İLÇE SEÇİMİNDE OY KULLANACAK.

AK PARTİ DELGELERİNİ BELİRLEDİ.

Ak Parti Genel Merkezince belirlenen, kongreler takvimi gereğince, İlçe teşkilatlarında delege tespitleri başladı. 6. Olağan Kongre de alınan, karar uyarınca, delege seçimleri Pozantı‘da da, kalabalık bir katılımla, İlçe binasına konulan sadıklarda gerçekleştirildi.

Ak Parti tüzüğü gereğince, nüfusu 10 ile 50 Bin arasında olan yerleşim yerlerinde, 3500 üye, 400 delege için, partinin Pozantı’daki, merkez binasına gelerek, gözlemciler eşliğinde oylarını kullandılar. Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un, günlerdir süren, titiz bir çalışma sonrasında 20 Temmuz 2017 Perşembe günü yapılan oylamada, İlçe kongresinde, oy kullanarak başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek, 400 delege tespit edilmiş oldu.

Oy kullanım sürecinde bir değerlendirme yapan, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy şunları söyledi:

“ Yaptığımız oy kullanım davetine, her türlü işlerini güçlerini bırakarak, Pozantı’ya kadar gelerek, hür iradeleri ile, delegeleri tespit eden, teşkilat üyelerimize, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Böylece, Pozantı teşkilatı olarak, İlçe kongre hazırlıklarımızı da tamamlanmış olacağız. Bu delegelerimiz, Ağustos ayı sonralarına doğru yapılacak olan, İlçe kongremizde, başkan ve yeni yönetim kurulu üyelerini belirleyeceklerdir.Tüm bu yapılacak olan, seçimler sonrasında, Sayın Cumhurbaşkanımızın tabiri ile, partimize yıllarca hizmet vererek, bu yoğun tempo sonunda metal yorgunluğuna uğramış partililerimiz, dinlenmeye alınacak ancak, kendilerinin bilgi ve birikimlerinden faydalanılmaya, devam edilecektir. Metal yorgunluğu olarak tabir edilen, bu dönem sonrasında, Ak Parti, tüm Ülke genelinde yenilenmiş vizyonu ve hizmet aşkı ile yanan yürekler ile, kesintisiz olarak Ak parti iktidarını devam ettireceklerdir. İnanıyoruz ki, bu değişim, hiç bir partilimizde yılgınlık, kırgınlık, oluşturmayacak bilakis, yeni görev alanlara daha fazla destek olmayı sürdüreceklerdir” dedi.

DELEGE OLUŞUMU

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, tüzük gereğince oluşacak olan, 400 delegenin oluşum guruplarını ise, şöyle açıkladı:

“ Bu delegelerin%50’sini, Mahalle ve Köy teşkilatlarında görev almış olan, Yönetim Kurulu Üyeleri teşkil edecek. Geriye kalanlardan%10’u ise, Gençlik Kollarında, kalanın%10’u ise, Kadın Kollarından görev yapmış üyelerden oluşacaktır. Kalan%30’unu ise, İlçe Yönetim Kurullarında görev yapmış isimler teşkil edecektir” dedi.

BİR İLK

Öğrenildiğine göre, Pozantı Ak Parti İlçe teşkilatında, İLK defa üyeler tarafından delege belirlenmesi, bu dönemde, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy tarafından gerçekleştirildi.Geçmiş dönemlerde, İlçe başkanın belirlediği 400 delege, ilçe kongresine gelerek oylarını ile Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini seçiyorlardı.

HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, yeni kabine değişikliğinin de, Pozantı’da da, büyük bir takdirle karşılandığını belirterek, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Haber: Hayriye Eroğlu

Foto: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER