1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ KARARGAHI GİBİ

AK PARTİ KARARGAHI GİBİ
Bu haber 10 Temmuz 2023 - 11:13 'de eklendi ve 352 views kez görüntülendi.

AK PARTİ KARARGAHI GİBİ

Pozantı  ve Adana’nın en renkli siyasi simalarından birisi olan, Ak Parti Pozantı İlçe Kurucu Başkanı ve Toroslar Dinlenme Tesisleri İşletmecisi Kürşat  Akpınar’ın mekanı, adeta siyasi bir karargah haline gelmeye başladı. Özellikle genel seçimler sonrası, Kürşat Akpınar’a gösterilen bu ilgi de, dikkat çekici olmaya başladı.  

Başta Ak Partili Millet Vekilleri ve yöneticileri olmak üzere, diğer siyasi kuruluşlardan da çok sayıdaki  önemli isimler, Adana’dan- Ankara’ya gidiş ve dönüşlerinde, mutlaka  Toroslar Dinlenme Tesislerine uğrayarak, Kürşat Akpınar’ın bir çayını içmeden geçmeyerek siyasi sohbette bulunuyorlar. Kürşat Akpınar ise, beraberinde bazı Ak Partililer ile sık bir şekilde Ankara’yı ziyaret etmeye başlayarak,  siyaset arenasın da boy gösteremeye başladı.   

AKSAGAZ BIKTIRDI…

Pozantı’yı doğalgaza kavuşturacak olan ve yaklaşık 10 ay önce AKSAGAZ tarafından  inşaatına başlanan, doğalgaz  boru döşeme hattı çalışmalarının bitmiyor olması, vatandaşları canından bezdirdi.

Özellikle bayram tatilinde Pozantı’ya gelen tatilcilerin ve yaylacıların büyük eleştirilerine sebep olan ve boru döşeme hattından kaynaklanan toz ve çamur deryasının, hala devam ediyor olmasının faturasını, hiçbir dahli olmamalarına rağmen, Adana Büyükşehir ve Pozantı Belediyelerine siyasi fatura olarak kesiliyor.  Geçtiğimiz Hafta Cuma gün, AKSAGAZ’ın başlattığı onarım çalışmalarının ise, toz ve çamur cefasını önleyip önlemeyecekleri ise, henüz belli değil.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER