1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYLARINDAN ZİYARET

AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYLARINDAN ZİYARET
Bu haber 17 Nisan 2023 - 12:11 'de eklendi ve 346 views kez görüntülendi.

 AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYLARINDAN ZİYARET

Ak Parti Adana Millet Vekilleri Adaylarından Hasan Hüseyin Kuşçu ve Ramazan Çırak Gazetemize bir ziyarette bulundular.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Pozantı Belediye Meclis Üyelerinden Kamil Erbil ve bir gurup partili ile büromuza gelen, Millet Vekilleri Adayları Kuşçu ve Çırak, özetle şunları söylediler:

“15 Mayıs 2023 Pazartesi Sabahı, Ak Parti İktidarında bir değişiklik olmayacaktır. Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlattığı  büyüme hamlesine, ara vermeden devam edecektir. Milletimizin de aynı düşüncede olduğuna inanıyoruz” dediler. Daha sonra Millet Vekili Adayları, beraberindeki heyetle birlikte, Pozantı’da esnaf ziyaretlerini sürdürdüler. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER