1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Ak Parti Pozantı İlçe Kongresi 14 EKİM’ de yapılacak.

Ak Parti Pozantı İlçe Kongresi 14 EKİM’ de yapılacak.
Bu haber 02 Ekim 2017 - 11:18 'de eklendi ve 1.051 views kez görüntülendi.

Ak Parti Pozantı İlçe Kongresi 14 EKİM’ de yapılacak.

ARISOY: “ MİLLETE HİZMET YOLUNDA KUTLU YÜRÜYÜŞE” DEVAM

Ak Parti teşkilatlarında İlçe kongreler takvimi belirlendi.Buna göre, 29 Eylül 2017 Cuma gün Karaisalı ve Aladağ kongreleri yapıldı. Sonrasında, 30 Eylül 2017 Cumartesi gün Tufanbeyli ve Saimbeyli kongreleri gerçekleşti.

Pozantı İlçe kongresi ise, 14 Ekim 2017 Cumartesi gün Saat 10.00’da, Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak.Halen Başkanlığını Yusuf Arısoy’un yürüttüğü, Pozantı Ak Parti İlçe kongresine de, diğerlerinde de olduğu gibi, partili millet vekillerinin yanı sıra, il teşkilatında da önemli isimler katılacağı öğrenildi.

Pozantı kamuoyunda, kongre süreci ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor.Bir buçuk yıldır, Başkanlık görevini başarılı bir şekilde yürütmekte olan Yusuf Arısoy’un bu süre zarfında, toplumsal ilişkilerinin yanı sıra, partililerle olan diyaloğu da takdirle karşılanıyor.

Geçmiş dönemlerde, parti içi hizipleri bir araya getirmek için, yoğun bir uğraş vermekte olan, Yusuf Arısoy döneminde başta, Avrupa Birliği Başkanı Ömer Çelik üç defa olmak üzere, çok sayıda millet vekili de Pozantı’ya gelerek, vatandaşlarla bire bir sohbet etme imkanını da bulmuşlardır. Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, geçtiğimiz hafta Gazetemiz imtiyaz sahibi   Taner Ünal’a, geçmiş olsun ziyaretin de yönetici muhabirimiz Hayriye Eroğlu’na kongre süreci hakkında bilgi verdi. Ak Parti teşkilatına ve kamuoyuna çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“ Bilindiği gibi, yaklaşık bir buçuk yıl önce yapılan görev değişikliği ile, büyük bir onur olarak kabul ettiğim, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini, aynı zamanda adaşım olan, Yusuf Ulussever den karşılıklı nezaket içerisinde devir aldım.Bu süre zarfında, partimizin de temel felsefesi olan, vatandaşlara hizmet yolunda asla siyasi bir ayrımcılık yapmadım. Bunu bütün kamuoyu çok iyi bilir.Bu aynı zamanda, Ak Partinin ülke genelindeki genelin deki tavrıdır.

Bu tutumda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının öncülüğünde, partimiz ülkemizi her geçen gün, çok daha yükseklere taşımayı sürdürmektedir. Kendisi, bize halkımıza, ülkemize ve aynı zamanda, dünyaya rehber olmayı sürdüren bir lider olma hüviyetini de devam ettirmektedir.İşte böylesi bir partinin İlçe başkanlığı gibi, onurlu bir görevde bulunmamın takdiri, 14 Ekim 2017 Cumartesi günü, Pozantı’mız da yapılacak olan İlçe kongremiz de delegelerimizce oylanacaktır.

Adeta, bir bayram havası içerisinde geçeceğine, şimdiden inandığım Pozantı Ak Parti, 6. İlçe Olağan Kongresine sadece partililerimiz değil, tüm Pozantı halkımızın katılacağına da inanıyor, ülkemize ve ilçemize şimdiden, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, geçmiş dönemleri ve gelecekteki çalışmaları ise, şöyle özetledi:

“Partimizin kuruluşundan itibaren, görev alarak beklentisiz bir şekilde hizmet etmiş bulunan, tüm İlçe başkanlarımıza, her seçimde cansiperane bir şekilde çalışarak, Ak Parti bayrağını göndere çeken, yönetim kurulu üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza, bir kere daha yürekten teşekkür ediyorum. Ancak, şunun bilinmesinde büyük yarar var. Gelecek seçimlerde, partimize aynı ruh ile, hizmet etmeyi şiar edinen, isimlerin teşkilatlarda görev alması en büyük genel dileğimizdir.

Nedeni ise, 2019 yılında yerel seçimle başlayacak olan ve başkanlık seçimi ile devam edecek bu hareketli yılda, sorumluluğumuz çok daha büyük ve yükümüz çok daha ağırdır. Çünkü 2019 yılı, ülkemizin kaderini belirleyecek olan, bir seçim yılıdır. Bu konuda, birbirimize her geçen gün çok daha fazla kenetlenerek, Ak Partiyi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı, hizmet yolunda daha da heyecanlandırmamız, adeta bir vatan borcudur.Bu anlamda, İlçe Başkanlarımızdan, Yönetim Kurul Üyelerimizden Teşkilat Mensuplarına kadar, görev alacak olan bütün arkadaşlarımızın, geçmişe nazaran çok daha özverili, çok daha fazla performans ortaya koyacaklarına inanıyorum” dedi.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy,14 Ekim 2017 6. Olağan Kongresi ile ilgili olarak, çalışmalarını teşkilat mensuplarıyla birebir sürdürmekte olduğu da öğrenildi.

Özel Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER