1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“AK PARTİ POZANTI NECATİ ŞEN’E EMANET

“AK PARTİ POZANTI  NECATİ ŞEN’E EMANET
Bu haber 22 Mart 2021 - 10:22 'de eklendi ve 1.098 views kez görüntülendi.

Asaleten Ataması Yapıldı.

“AK PARTİ POZANTI NECATİ ŞEN’E EMANET

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz’ın, işlerinin yoğunluğu nedeni ile, görevinden istifa etmesi üzerine, Genel Merkez Aday arayışını başlattı. Yeni bir atama yapılana kadar da, Ak Parti Pozantı İlçe İkinci  Başkanı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Necati Şen, geçici olarak, Başkan Vekilliğini yürüttü.

ÇAĞRI

Ak Parti Genel Merkezi, Pozantı İlçe Başkanlığına atama yapmak üzere, Pozantı Belediye Meclis Üyesi Selçuk Coşkun, Partinin Pozantı da en kıdemli üyelerinden olan Madenci ve Petrolcü Necati Şen, geçmiş dönem Pozantı  Belediye Meclis Üyeliği yapan Mehmet Yurtçu ile, Muhasebeci Fırat  Kaleağası  Ankara’ya, Genel Merkeze Çağırıldılar.

ATAMA

Ak Parti Genel Merkez Yöneticileri, dört adayla ayrı -ayrı görüştü. Sonrasında, yöneticiler bir

araya gelerek, bu dört isim üzerinden yaptıkları değerlendirmede, Petrolcü ve Madenci  Necati Şen’i, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı olarak atadılar.

MAZBATA

Yeni Başkan Necati Şen, Ak Parti Genel Merkezinde,  Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın da, hazır bulunduğu, dar katılımlı bir törenle, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den, mazbatasını alarak resmen göreve başlamış oldu.

GÖRÜŞMELER

Artık, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı olan Necati Şen, mazbata sonrası, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile, Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarından Jülide Sarıeroğlu’ ile, görüştü. Yeni görevi ile ilgili olarak, fikirlerini aldı.  Şen, diğer Adana Millet Vekilleri ile,  işlerinin yoğunluğu nedeni ile, görüşme gerçekleştiremediğini, daha sonra Ankara’ya yapacağı ziyarette, kendileri ile görüşeceğini belirtti.  

İLK GÖREV

Ak Parti Pozantı’nın yeni İlçe Başkanı Necati Şen, Pozantı’ya dönüşü sonrası, ilk resmi temsil görevini de, yerine getirdi.

Çanakkale Zaferimizin, 106. Anı Yıl Dönümü dolayısıyla, düzenlenen törenler de Necati Şen, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı olarak, partisini temsil etti. Protokolün, Atatürk Anıtına Çelenk koyması ve sonrasında, Şehitler Anıtın da yapılan ziyaret ve dua töreninde, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve bir gurup partili ile hazır bulunan Necati Şen, burada, “ HAYIRLI OLSUN” dileklerini de kabul etti.

YENİ YÖNETİM

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, parti tüzüğü gereğince, önceki yönetim kurulu üyelerinin istifalarının alınması sonrası, yeni yönetimi oluşturmak üzere de, çalışmalarını başlattı.

Şen yaptığı açıklamada, “Önceki Başkan Doğan Türkyılmaz ile birlikte, görev yaptığım yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ak Parti de, makam değil, hizmet anlayışı ön plandadır.  Şimdi, bu hizmet görevi şahsıma uygun görüldü. Partinin her kademesinde  ve teşkilat bünyesinde, görev almış tüm Ak Parti mensupları ile birlikte,  2023 hedeflerine birlikte koyacağımız, yeni yönetimi oluşturacağız.” Dedi.  

HIZLI BAŞLADI.

Başkan Necati Şen, Pozantı’ya dönüşünün hemen ertesi gün, nokta ziyaretlerini başlattı.

Önceki İlçe Başkanlarından Sami Demir ile, Yusuf Arısoy’u işyerlerinde ziyaret etti. Görüş-alışverişinde bulundu. MHP’li Belediye Meclis Üyesi Durmuş Taşpınar ile, bir araya geldi. Sonrasında da Durmuş Taşpınar, Şen’i makamında ziyaret ederek, “ HAYIRLI OLSUN” dileğinde bulundu.

DEVAM EDECEK

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, gazetemize yaptığı açıklamada, ziyaretlerinin genişletilerek devam edeceğini belirterek, şunları söyledi:

“İlçemizin en uç mahallerinden, merkezimizdeki mahaller ile sivil toplum kuruluşlarına,   yönetimimizle birlikte, ziyaretler başlatacağız. Muhtarlar eşliğinde vatandaşlarımızla görüşerek, ihtiyaçlarını tespit edeceğiz. Bu çalışmalarımızı raporlaştırarak, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay’a sunacağız. Biliyor ve inanıyoruz ki, mevcut yerel yönetimlerin, söz verip de yapmadıkları hizmetleri, biz Ak Parti olarak, iktidarımızın tüm imkanları ile, vatandaşlarımıza sunacağız. Ak Parti kuruluşundan beri, zaten her zaman vatandaşlarımızın yanında idi. Bunu giderek, tabana daha fazla yayacağız.” Dedi.

TEŞEKKÜR

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, yeni bir ruh ve heyecanla, göreve başladığını belirterek, açıklamalarına şöyle devam etti.

“Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, yurt geneline  yaymayı sürdürdüğü hizmet heyecanına, Pozantı İlçe Teşkilatı olarak, bizlerinde  katkıda bulanacağımıza inanıyoruz.

Bana, bu hizmet makamını layık gören, Değerli Büyüğümüz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere,  Sayın Genel Başkan Yardımcılarımıza, Sayın Millet Vekillerimize ve Sayın İl Başkanımız Mehmet Ay’a da ayrı- ayrı  teşekkür ediyor, kendilerinin desteğini her an ve her zaman, yanımızda ve yüreğimizde hissediyor olmanın da gururu içeresinde, herkese saygılarımı sunuyorum” dedi  ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER