1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ’DE ADAYLIK İÇİN TAKVİM AÇIKLANDI

AK PARTİ’DE ADAYLIK İÇİN TAKVİM AÇIKLANDI
Bu haber 13 Kasım 2023 - 12:53 'de eklendi ve 291 views kez görüntülendi.

  Başvuralar elektronik ortamdan yapılacak.

AK PARTİ’DE ADAYLIK İÇİN TAKVİM AÇIKLANDI

AK Parti’nin 31 Mart 2024’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim dönemi ve seçim takvimi çalışmaları fiilen başladı.

Bu kapsamda AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yerel seçimlere ilişkin MKYK’ye yetki verdi. Toplantıda ayrıca aday usul esasları ile teşkilat yoklama usul esaslarına ilişkin kararlar da alındı.

AK Parti yönetimi, teşkilatından Belediye Başkanlarına ilişkin 2 isim isteyecek. Havuzda toplanacak isimler ise, temayül yoklamasına sokulacak.

Seçim takvimine göre 9 Kasım 2023 Perşembe günü başlayan adaylık başvuruları, 17 Kasım’da sona erecek. Temayül yoklaması 19 Kasım’da elektronik ortamda tüm illerde aynı anda yapılacak. AK Parti’de 2024 yılı Ocak ayı sonunda da beyannamenin açıklanması ve adayların tanıtılması bekleniyor. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER