1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ’DE HEYECAN VE KALABALIK DIŞARI TAŞTI

AK PARTİ’DE HEYECAN VE KALABALIK DIŞARI TAŞTI
Bu haber 05 Şubat 2018 - 12:00 'de eklendi ve 1.029 views kez görüntülendi.

GENEL KURUL’DAN NOTLAR…

HEYECAN VE KALABALIK DIŞARI TAŞTI

Ak Parti, Pozantı 6. İlçe Olağan Kongresinde, baştan sona, salon düzeninden sunuma, sunumdan Sinevizyon gösterisine, konuşmalardan ikramlara, partililer, delegeler ve diğer katılımcılarla, bire-bir ilgilenen genç Ak Partililer, büyük puan topladılar. Kongrenin sonuçlanmasına kadar, ne bir aksama ne de bir eksiklik olmadı.

YOĞUN ÇALIŞMA ÜRÜNÜ

Çok iyi, bir ekip başı ve yönetici olduğunu, her geçen gün daha da iyi kanıtlayan, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, bu oluşumun mimarı idi. Kongreye katılan, İl Başkanı, Millet Vekilleri, İl Kadın Kolları Başkanı ve diğer katılımcıların da, Başkan Arısoy’a gösterdiği ilgi de, bu yoğun çalışmanın,bir takdiri oldu.

BEN DEĞİL BİZ

Göreve, yeniden oy birliği ile seçilen, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un tüm konuşmalarında, “BEN’lik” değil, “BİZ’lik” kelimelerinin hakim olması da, Arısoy’u bu genç yaşına rağmen, AK PARTİ felsefesini, çok iyi özümsediğinin de, bir sunum ifadesi oldu.

TEŞEKKÜRLE BAŞLADI

Kongrenin, Divan Başkanlığı Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında, ilk konuşmayı yapan, ilçe Başkanı Arısoy, konuklar başta olmak üzere, tüm katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, heyecanlı, ama bir o kadarda samimi oluşu, hiç gözden kaçmadı. Bu olağan tavrını, sonraki konuşmacılar olan, Millet Vekilleri ve İl Başkanı, üzerine basa, basa, vurguladılar. Başkanın bu heyecanın salona yansımasını da, Arısoy’a yaptıkları, takdir konuşmaları ile, paylaştılar.

SİYASET DEĞİL, HİZMET

İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, değişik bir siyasetçi olduğunun, önemli işaretlerini de, yaptığı hizmetleri dile getirirken sergiledi. Ve başlıklar halinde şunları söyledi:

“İlçemizin, yerel ihtiyaçlarından başlayarak, Hükümetimizin imkanlarından, hemşerilerimizin daha fazla faydalanabilmesi için, projeler üretmeye ve bu konuda mesai harcamaya çalıştık.

Muhtarlarımız ve Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde, talep edilen Sosyal ihtiyaçların yanı sıra, üretime dönük istekleri de, karşılama konusunda tüm yetkililerle, koordineli çalışmalar yaparak, bir hizmet ekibi oluşturduk,

GÖLET VE SULAMA

Tarımsal, Zirai alanlar ve Bahçelerin sulanması için, tüm muhtarlarımızla birlikte, GÖLET diyerek yola çıktık. Bakanlarımız, Sayın Ömer Çelik ve Sayın Veysel Eroğlu Beyle, görüşme imkanı sağladık. Dağdibi Mahallesinde, toprak kayması tehlikesine karşı, 95 evin taşınması sözünü aldık.

ÇAKIT ÇAYIYine, uzun yıllardır dile getirilen ve İlçemizin asli ihtiyacı haline gelen, “ÇAKIT ÇAYI” Projemiz hakkında, görüşmeler yaptık. Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız öncülüğünde, 2020 yılına kadar bu proje, hayata geçmiş olacak. Destek ve katkılarından dolayı, her iki Bakanımıza da, teşekkür ediyoruz.

HER ORTAMDA OLDUK.

İlçe Başkanı olarak, görev yaptığım bir buçuk yıllık süre zarfında, yönetim kurulu arkadaşlarımla, partimizi her ortamda temsil ettik. Vatandaşlarımızın derdine, elimizden geldiğince yardımcı olduk. Olmaya devam edeceğiz.

SOKAKLAR’DA İDİK.

Görev sürecimiz içerisinde, 15 Temmuz Hain Darbe girişimini yaşadık. Hemşerilerimizle birlikte, tek yumruk olup, meydanlara dökülüp, bu vatan için, ŞEHİT olma arzusu ile, sokaklarda olduk.

HALKLA BİRLİKTE İDİK.

Yine, görev süremiz içerisinde, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı ve Hükümet Sistemi, Halk Oylamasını yaşadık. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, MHP İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte, el-ele, gönül- gönüle, Bir süreç geçirdik. Ve %58 Oy alarak, büyük zaferin ortağı olmanın, mutluluğunu yaşadık.

TEK ADAY AK PARTİ

Kongrelerimizin, Tek Adayı AK PARTİDİR. Bize düşen ise, bugün bu salonları dolduruyorsak, hem Devletin hem Milletin, hem İslam Aleminin, yükünü omuzlayan, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, nasıl destek olabiliriz? Onun yükünü, nasıl hafifletebiliriz diye, düşünmek ve bu anlamda çalışmaktır.

İSLAMIN NEFERLERİYİZ

Cumhurbaşkanımız ve Ak Partinin İmanlı kadrolarının, yükü ve sorumluluğu ağırdır. Ama kabul etmeliyiz ki, bu davaya gönül vermiş, Vatanını Milletini seven neferler olarak, bu sorumluluğun 80 Milyon Vatandaşımızın ve İslam Aleminin, vebalini üzerimizde taşıyan neferler olup, hizmet anlayışımızın temel taşı da, bu zihniyettir.

DEĞİŞİKLİK OLACAK

Bu Kongremizde, elbet isim değişikliği olacaktır. Taşımaktan gurur duyduğumuz Bayrak, başka arkadaşlarımıza devir edilecektir. Bazı, yeni arkadaşlarımız, yeni görevler alacaklarıdır. Ben eminim ki, bütün dava arkadaşlarım, benim gibi aynı düşüncede olup, önemli olan kişiler değil, davamız parolası ile, görevlerine ve hizmetlerine devam edeceklerdir.

KANLARIMIZLA YANLARINDAYIZ

Güzel yurdumuzun, dört bir yanında görev yapan, “ AFRİNDE, ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK” diyerek, mücadeleye eden Kahraman Askerlerimize, ALLAH yardım etsin. Şehitlerimize, Rabbimiz rahmet eylesin. Gazilerimize, şifalar versin.

TEŞEKKÜR

Bu Vesile ile, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığı, 6. Olağan Kongremizin Pozantı Halkına, Milletimize, Hayırlı Uğurlu Olmasını diliyor, Konuklarımız başta olmak üzere, tüm katılımcıları, Sevgi ve Saygı ile Selamlıyorum” dedi.

ALKIŞ TUFANI

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un, bu konuşması, salonda bulunanlar tarafından, büyük bir alkış tufanı ile karşılandı. Ve kendisinin de,konuşmasında sonrasında, çok duygulandığı gözlerden kaçmadı.

BAŞARILI DİVAN

Kongrede, Divan Başkanlığını ve Yardımcılıklarını yürüten, Murat Ayhan Benlice, Mehmet Ali Özmansur, Hasan Dönmez, Büşra Durmuş ve Selçuk Coşkun,

Gerek sunumları ve gerekse de, açıklamaları ile bu heyecana ortak oldular.Divan takdirle karşılanan bir başka davranışı ise sık, sık, katılımcıları anons etmesi oldu. Sonradan gelenleri de ekleyerek, hiç bir aksaklığa meydan verilmediler. Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, Şoförler Odası Başkanı Özcan Yıldırım, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zamir Kalas, Taşıyıcılar Kooperatifi Özgür Gören, hem katılımları hem de çiçekleri ile ilgili çektiler.

ESKİ BAŞKANLAR

İlçe Eski Başkanları Kamil Erbil, Sami Demir, Ramazan Demir, Yusuf Kenan Ulussever de aynı şekilde, çiçeklerinin yanı sıra, salonda da hazır bulunarak, teşekkür listesinde yer aldılar. Tek eksik ise, Kurucu İlçe Başkanı Kürşat Akpınar’ın, Çiçeğinin olması, ama kendisinin olmaması idi. Adı da, teşekkür listesinde yer almadı. Böylece, Bir kongre daha İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un, ev sahipliğinde ve yeniden güven tazelemesi ile, kusursuz ve hiç bir eleştiriye meydan vermeden başarılı bir şekilde sona erdi.

VE SEÇİLENLER

İlçe Başkanlığına tekrar, Delegelerin oy birliği ile seçilen, Yusuf Arısoy, Başkanlığında Yönetim ve İl Delegeliklerine şu isimler seçildiler.

BAŞKAN: YUSUF ARISOY

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Yavuz Selim Dündar, Ahmet Demir, Salim Aydın, Doğan Türkyılmaz, Yaşar Taş, Mustafa Sami İnal, Rezzan Ak, Musa Ergin, Erhan Yılmaz, Selami Aydın,

Ekrem Dilmen, Hacer Özgüven, Mehmet Say, Mehmet Yurtçu,

İL DELEGELERİ

YUSUF ARISOY, Büşra Durmuş, Selçuk Coşkun, İsrafil Altunsu, Yaşar Bakan, Hüseyin Yılmaz, Hamza Sezer, Duran Aydın, Mehmet Halis, Hayrullah Durmuş, Asıf Dinç, Ali Özdemir.

ÖZEL HABER : HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER