1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ’DE İKİ SLOGAN İKİ KONGRE

AK PARTİ’DE İKİ SLOGAN  İKİ KONGRE
Bu haber 13 Kasım 2017 - 12:34 'de eklendi ve 2.065 views kez görüntülendi.

Gençler Ve Kadınlar 19 Kasım’da Kongre İle Coşacak

AK PARTİ’DE İKİ SLOGAN  İKİ KONGRE

 

Ak Partinin yurt genelinde başlatmış olduğu, kongreler heyecanı, Pozantı İlçe teşkilatında da, Gençlik ve Kadın Kolları Kongrelerinin yapılacağı, 19 Kasım 2017 Pazar günü, Akün Tesislerinde başlayacak.

“ Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor”, “ Demokrasi Kahramanları, Türkiye’nin Kadınları”, Genel sloganları ile, seçimlere hazırlanan, Ak Parti Pozantı, İlçe Gençlik ve Kadınlar Kongresinde, büyük bir olasılıkla tek liste, delegelerin oyuna sunulacak. Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, İlçe Kongre tarihinin ise, büyük bir ihtimalle Aralık Ayı başında, belli olacağını belirterek şunları söyledi:

“ Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyin talimatlarıyla, 2023 hedeflerimize daha sağlam, daha emin adımlarla yürümemiz için, “ Yeni Atılım Dönemi” Adını verdiğimiz, kongre süreci, tüm Türkiye’de devam etmektedir. Kongrelerin tamamlanmasının ardından, Büyükşehir olan İllerimizin, İlçeleri ile birlikte, kongreler de başlayacaktır.

Bu kongre süreci içeresinde, ileri bir tarihe ertelenmiş olan, Ana Kademe İlçe Kongremiz, Aralık Ayı içerisinde, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından, belirlenen bir tarihte gerçekleşecektir. Yukarıda da açıklandığı gibi, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızın Kongreleri ise, aynı gün olan, 19 Kasım 2017 Pazar gün, Saat 11.00 ile, 13.30’da olmak üzere Akün Tesislerinden ayrı, ayrı, oylanacaktır.

TEMAYÜL YAPILACAK

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, geçtiğimiz hafta içerisinde, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyelikleri için, Temayül ve İstişare toplantılarını gerçekleştirdiklerini, 14 Kasım 2017 Salı gün ise, Kadın Kolları Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği için teamül ve istişare toplantılarını yapacaklarını açıkladı.

HEDEF 2019

Başkan Arısoy, kongrede seçilecek olanların hedeflerinin 2019’daki seçimler olacağını belirterek bu konuda da şu görüşlere yer verdi:

“ Yeni oluşturacağımız İlçe yönetimleri, sorumluluklarını, ödevlerini, yerine getirme anlamında, büyük gayretler gösterecek hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacak, milletimiz ile, her ortamda bir araya gelecek ve hemşerilerimizden aldığı destekle, 2019’da gerçekleştireceğimiz Genel seçimlerde, sonrasında ise, yerel yönetimler seçimlerinde Ak Partiyi iktidara taşıyacaktır.” Dedi.

Arısoy, “ BÜYÜK DÖNÜŞÜM, KUTLU GELECEK” sloganları ile yapılan kongrelerde, görev değişikliği olmasının doğal olacağını, yorulanların yerlerine, bayrağı daha üst yerlere taşıyacak olanların geleceğini, bunun bir nöbet değişimi olarak düşünülmesi gerektiğine değinerek şunları söyledi.

“ Bugüne kadar Ak parti de görev alan, emek veren, bizlere yol arkadaşlığı yapan, bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev alacak olan, arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Rabbim, çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Bu vesile ile, partili partisiz bütün hemşerilerimizi kongrelerimize davet ediyoruz dedi.

MUHTARLARLA ADANA’DA

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, bütün Mahalle Muhtarlarını toplayarak Adana’ya gitti.10 Kasım törenleri sonrası, Kaymakam Taner Tengir’e de durumu arz ederek izin isteyen Arısoy, beraberindeki Muhtarlarla birlikte Adana’da, önce ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Obrukcu’yu ziyaret ederek, Mahallerin Su ve Kanalizasyon ihtiyaçları konusunda, kendisine bilgi verdi destek istedi ve ilgisinden dolayı da teşekkür etti.

Heyetin daha sonraki ziyaretleri ise, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, Orman İşletme Bölge Müdürü İsmet Erol oldu. Son olarak da, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret eden, Yusuf Arısoy ve Muhtarlar, yapılan çalışmalar ve ziyaretlerle ilgili olarak da, Valiye bilgi sundular.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER