1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİDE MÜRCAATLAR İÇİN BUGÜN SON GÜN

AK PARTİDE MÜRCAATLAR  İÇİN BUGÜN SON GÜN
Bu haber 12 Kasım 2018 - 8:34 'de eklendi ve 945 views kez görüntülendi.

AK PARTİDE MÜRCAATLAR

İÇİN BUGÜN SON GÜN

Pozantı Belediye Başkan aday adaylığı için, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığına, dört isim başvurdu. Kurucu İlçe Başkanı Kürşat Akpınar, İlçe Eski Başkanlarından ve 2014 Yerel seçimlerinde, Belediye Başkan adayı olan Ramazan Demir, partililerden Adem Aydın ve Akün Tesisleri sahiplerinden Ömer Akün başvuruda bulunan isimler oldular.

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Belediye Başkan aday adaylığı için, müracaatların son başvuru tarihinin, 12 Kasım 2018 Pazartesi gün akşama kadar olduğunu belirterek, “ADAY ADAYLARIMIZA” şimdiden başarılar diliyorum. Hep birlikte, Pozantı’yı Ak Partinin, Ak Hizmetlerine, 31 Mart 2019 Pazar akşamından itibaren kavuşturacağımıza inanıyorum. Bu konuda da, sürdürmekte olduğumuz çalışmalarda, İlçe halkına gösterdiğimiz birlik, beraberlik ve hizmet konusundaki verdiğimiz mesajlardan dolayı da, teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER