1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ’DEN, AFRİNE MADDİ DESTEK

AK PARTİ’DEN, AFRİNE MADDİ DESTEK
Bu haber 26 Şubat 2018 - 9:26 'de eklendi ve 985 views kez görüntülendi.

Zeytin Dalın’da da, Ön Sıralarda İdiler.

AK PARTİ’DEN, AFRİNE MADDİ DESTEK

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Zeytin Dalı Operasyonunda da, öncülük yapan siyasi oldu. Başkanlığında, İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanlığı, Teşkilat Mensupları ve Yönetim Kurul Üyeleri ile birlikte, Cuma Namazı çıkışı, Ziraat Bankasının dışına taşan bir kalabalıkla, Afrin Harekatı ve Şehitlerimiz için, maddi katkı sağladı. Merkez Camii İmamının, okuduğu dua ve Fatiha sonrası, bir konuşma yapan, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, özetle şunları söyledi:

“ Fırat Kalkanı, Harekatı ile başlayan ve Zeytin Dalı Operasyonu ile devam etmekte olan, Milli davranışımızın, baş mimarı, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Duruşu ile, Ülkemizin bütünlüğü ve bölünmezliği üzerinde, gözleri olan şer güçlerin, temsilcisi olan pkk-pyd’ye, gerekli korkuyu yaşatması milletimizin de, Sayın Cumhurbaşkanımıza, sonsuz destek vermesi, MİLLİ BİR ŞUURDUR.Pozantı, böylesi ulusal gelişmelerde, her zaman öncülük yapmıştır. Yapamaya devam edecektir.

İşte, bugün burada toplanan, manevi desteklerinin yanı sıra, maddi imkanlarınca da, katkı da bulunacak olan Pozantı’lılarımız, bu milli şuurun ve ulusal dayanışmanın, birer temsilcileridir.

Kendilerine, böylesine onurlu davranışlardan dolayı, teşekkür ediyorum.Buradan, Kahraman Mehmetçiklerimize DUA ve MANEVİ desteklerimizinyanı sıra, koyacağımız maddi destekte, onlar için bir moral gücü oluşturacaktır.Bu vesile ile, bir kere daha Şehitlerimiz, Allah’tan Rahmet, Gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi, sunuyoruz” dedi.

Ak Parti, Pozantı İlçe Teşkilatınca düzenlenen, ZEYTİN DALI Operasyonlarında, Yüreklerini, Kanlarını ve Canlarını ortaya koyan, Kahraman Mehmetçiklerimize,   rakamı önemli olmayan, ancak gönül katkısı çok büyük olan, bu maddi destek katkısında, Kaymakam Taner Tengir de, hazır bulundu.

Haber Fotoğraflar: Hayriye Eroğlu

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER