1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK PARTİ’Lİ ÖZKAN DEMOKRAT PARTİ’Lİ OLDU

AK PARTİ’Lİ ÖZKAN DEMOKRAT PARTİ’Lİ OLDU
Bu haber 30 Mayıs 2022 - 9:41 'de eklendi ve 494 views kez görüntülendi.

 AK PARTİ’Lİ ÖZKAN DEMOKRAT PARLİ OLDU

Pozantı’nın eski Kaymakamlarından  Bilal Özkan, siyasette kulvar değiştirdi. Yıllardır hizmet ettiği ve başarılı idareciler ödülünü de, Ak Parti Genel Başkanı ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın elinden almış olmasına rağmen, mensubu bulunduğu Ak Partiden ayrılarak Demokrat Partiye geçiş yaptı.

 Bilal Özkan’nın bu siyasi değişimi, Pozantı kulislerinde konuşulmaya devam edilmekte olup, büyük eleştiri almayı da sürdürüyor.

ADAYLIK

Bilal Özkan,  2014 yerel seçimlerin de Mersin’nin Silifke İlçesine, Ak Partiden Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Ancak kazanamadı. Tekrar Devletteki görevine döndü.  Pozantı Kaymakamlığını yapmakta olduğu,  2016 Temmuz ayı  hain feto kalkışmasından, kısa bir süre sonra da, çok hareketli bir konumda bulunan, Diyarbakır’ın Sur İlçesi Kaymakamlığı ve Kayyım Belediye Başkanlığına atandı. Sonraki yıllarda ise, Adana Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

 Bilal Özkan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Partiden, tekrar Belediye Başkan Aday Adayı olmak için, sürdürmekte olduğu Adana Vali Yardımcılığı görevinden istifa etti.  Ancak, Ak Parti tarafından aday gösterilmedi. Bilal Özkan’ının, Devletteki görevine neden dönmediği konusu da, bir açıklık kazanmadı.  

AÇIKLAMA

 Ak Partiden istifa ederek DP’ye geçiş yapan ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Bilal Özkan, bu gelişme sonrası sanal ortam dan bir açıklama yaptı. Aşağıdaki görüşlere yer verdi:  

“Dostluğunu yirmi yıldır paylaşmaktan gurur duyduğum Kıymetli Ağabeyim Genel Başkan Sayın Gültekin Uysal’ın nazik davetini vatan görevi telakki edip, vazgeçilmez memlekete hizmet davamızı, Merkez Sağın Tescilli Markası Demokrat Parti çatısı altında sürdürmeye karar verdim.

Kendilerinin teveccühü ile Demokrat Parti Genel Sekreter Yardımcılığına atandım. Bizleri yola koyan Allah yardımcımız, yüreği Türkiye aşkıyla çarpan bütün vatandaşlarımız yol arkadaşımız olsun. Saygılarımla…” 

Yeni Demokrat Partili Bilal Özkan, Pozantı dan çok iyi izlenimlerle ayrılmadı. Biz, kendisiyle ilgili olarak bir araştırma içerisine girdik. Elde edeceğimiz sonuçlara göre, bir yazı dizisi oluşturabilirsek, bunu sütunlarımızdan kamuoyuyla paylaşacağız.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER