1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Akay’ın Başkan Yardımcıları “ÇİNKILIÇ ve ÖZKÖK”

Akay’ın Başkan Yardımcıları “ÇİNKILIÇ ve ÖZKÖK”
Bu haber 03 Haziran 2019 - 10:57 'de eklendi ve 812 views kez görüntülendi.

Akay’ın Başkan Yardımcıları
“ÇİNKILIÇ ve ÖZKÖK”

Seyhan Belediye Başkanlığına seçilen Akif Kemal Akay, kadrosunu da oluşturmaya devam ediyor.İlk atamalarının da, deneyimli isimler olması, kamuoyu tarafından da takdirle karşılanıyor.
Başkan Akif Kemal Akay, Yardımcılıklarına Rukiye Çinkılıç ve Selçuk Özkök’ü atayarak,büyük bir çıkış yaptı.

GÜLEN YÜZ
Avukat Rukiye Çinkılıç, ALTI OK ilke ve felsefesinden ayrılmayan bir isim olarak, Adana siyasetinde sevilen ve tanınan bir politikacı olmanın yanı sıra, CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı yapmış, Millet Vekilliği sıralamasında da, ismi yer almıştı.
Rukiye Çinkılıç’ın, Seyhan Belediyesinin “ GÜLEN YÜZÜ” olarak Başkan Akif Kemal Akay’ın, toplumsal ilişkilerinde Seyhan’lı ile, sevgi ve saygı köprüsü oluşturacağına kesin gözü ile bakılıyor.

GÜVENİLİR İSİM.
Bir diğer Başkan Yardımcısı olan Selçuk Özkök ise, Adana Büyükşehir Belediyesinde, Aytaç Durak’ın en yakınındaki ve mali konularda, en güvenilen isim olarak, Adana’lının her zaman takdirini kazanan, bir bürokrat oldu.
Bir süre,bürokrasiden uzak kalan Selçuk Özkök, Akif Kemal Akay’ın yerinde bir kararı ile,tekrar bürokrasiye dönüş yaparak, Seyhan Belediyesinde Mali konuların başına getirilerek, Belediyenin gelir gideride,böylece kontrol altına alınmış oldu.

HAYIRLI OLSUN
Her ikisini de, çok yakından tanıdığımız ve herzaman takdir ettiğimiz Çinkılıç ve Özkök’e, Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI GAZETESİ olarak,yeni görevlerinde başarılar diliyor, Hayırlı olsun diyoruz. (Haber:Tamer ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER