1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Akçatekir Taşıyıcılar Kooperatifi’nde yaza hazırlık

Akçatekir Taşıyıcılar Kooperatifi’nde yaza hazırlık
Bu haber 02 Nisan 2017 - 14:42 'de eklendi ve 1.114 views kez görüntülendi.

Akçatekir Taşıyıcılar Kooperatifi’nde yaza hazırlık

Adana, Akçatekir, Pozantı, Gökbez ve Fındıklı’dan başlayarak en uzak yerleşim merkezleri olan, Karakışlakçı, Dağdibi’ne kadar, aksamasız ve kesintisiz yolcu taşımacılığını 20 yıldan beri sürdürmekte olan, AKÇATUR Yolcu Taşıyıcılar Kooperatifi başlamakta olan, yayla sezonu için hazırlıklara başladı.

Başkanlığını, bir dönem hariç, kuruluşundan beri sürdüren Mehmet Kılıçkaya’nın disiplinli ve taviz vermeyen yönetimi 70 minibüsten oluşan, araç filosunun da başarılı bir yolucu taşımacılığı yapmasında önemli bir faktör oluşturmaktadır.

Kamışlı’da Sami Özkul gibi, hem yörede çok sevilen hem de başarılı bir idareci olan, durak yöneticisine ek olarak Pozantı’da işin erbaplarından Yaşar Tekin ve zaman, zaman nöbeti devir alan Ercan Yılmaz’ın tecrübesine Akçatekir’de Halil Özdemir ve yedeği Hüseyin Köktekir ile Adana gibi çok hareketli bir durakta yolcu minibüs trafiğini çok iyi değerlendiren Burak Marangozlu ekibinin koordineli çalışması Akçatur Yolcu Taşıma Kooperatifi’nin başarısında önemli rol oynamaktadırlar.

Yanı sıra, başarının üçüncü halkasını oluşturan deneyimli araç kaptanlarının da birlikteliği ile geniş katılımlı Akçatur Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi’ni oluşturanlar büyük bir ailenin de birer fertleri haline gelmişlerdir.

Yayla sezonunun başlamasına sayılı haftalar kala yönetici ve tüm çalışanlarında, yaz sezonunda 300 bini aşacak olan yaylacıları karşılıklı taşıma heyecanı şimdiden yaşanmaya başlandı.

Fotoğrafda Akçatur Kamışlı Durak yöneticisi Sami Özkul, araç kaptanlarından Ayhan Sapmaz ve Doğan Özdemir birlikte görülüyor.

l Haber: Emre ÜNAL

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER