1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÇATEKİR VE POZANTI’YA YENİ İMAR PLANI

AKÇATEKİR VE POZANTI’YA YENİ İMAR PLANI
Bu haber 21 Mayıs 2017 - 12:23 'de eklendi ve 1.657 views kez görüntülendi.

Olağan üstü mecliste karar altına alındı.

AKÇATEKİR VE POZANTI’YA YENİ İMAR PLANI

Pozantı Belediye Meclisinde, olağan üstü görüşülmesi konusunda karar alınan, iki gündemli, AKÇATEKİR ve POZANTI’nın, 1/1000’lik İmar Planı Tadilatı Yapılmasının oylanması, geçtiğimiz 2017 Perşembe Gün Saat 10.00’da yapıldı.

“ Yeni Meclis Salonunda, en az meclis üyesinin katıldığı, Pozantı ve Akçatekir’e, İmar Planı Tadilatı yapılması, Akçatekir için, Mehmet Yurtçu’nun çekimser oyu dışında, diğer üyelerin oy çokluğu ile, Pozantı ‘nın da aynı şekilde, 1/1000’lik İmar Planı Tadilatı yapımı ise, oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclis Üyelerinden, MHP’li Ebru Doğucu, Zeki Bülbül, Murat Kutlu, AKP’li üyelerden, Duran Ali Değirmenci, Mahmut Seze,r İlkay Pancar’ın katılmadığı bu toplantıda, alınan iki karar sonrası, bir konuşma yapan MHP’li Yalçın Gürgen, “ Bu Plan Tadilatlarının hazırlanmasında, büyük bir çalışma örneği sergileyen, Belediye Bürokratlarına yanı sıra, İmar Komisyonu Başkanlığındaki Birleşik Komisyon Üyelerine de, teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ise, yaptığı konuşma da, Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederek, “Önemli bir kararı birlikte aldık.” Çekimser oy kullanan Mehmet Yurtçu arkadaşımızın da, önerilerini dikkate alacağız.Ayrıca bildiğiniz gibi 25 Mayıs, Pozantı’mızın Kurtuluşudur. Bu törenlerimize de, meclis olarak birlikte katılım göstereceğinize, inanıyorum. Davetlisinizdir” Dedi.Akçatekir İmar Planı Tadilatının yapılmasında, çekimser oy kullanan Mehmet Yurtçu, bunun nedenini ise şöyle açıkladı:“Bildiğiniz gibi Akçatekirde, önceki yıllardan beri, heyelan bölgeleri konut alanına dönüştürülmüştür. Bu planın hazırlanışında da, 1/5000’liği yapan, Büyükşehir Belediyesi, Jeolojik Denetimler Yapmamıştır.Yapılaşmanın, gelecekte heyelanlara sebep olacağı konusunda, tereddütlerim var. Bu bakımdan, çekimser oy kullandım.” Dedi ve olağan üstü toplantı sona erdi.

OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANTI İLE “HAYIRLANDI”

Pozantı Belediyesinin, atıl durumda bulunan, çatı katını restore ettirerek, işlerlik kazandıran, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, bu kata taşınan meclis salonunda da, “İLK” görüntüyü de, olağan üstü toplantı ile, verdi.Belediye Bürokratlarından, Fen İşleri Müdürü, İnşaat Mühendisi Recep Koca’ının, özverili bir çalışma ve Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ında, onayı ile kısa bir sürede bitirilerek, hizmete açılan bu katta, Belediye Başkanlığı Makam Odası, İki Belediye Başkan Yardımcısı Makam Odası ve bir de Sekreter Odasının yanı sıra,   genişletilmiş bir toplantı salonu da, hizmete girmiş olduBöylece bu yeni mekan, bu katta gerçekleştirilen, olağan üstü toplantı ile de, “Hayır’ lanmış.” Oldu.

Haber- Foto: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER