1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Akçatekir’i deprem değil KAR vurdu

Akçatekir’i deprem değil KAR vurdu
Bu haber 19 Şubat 2017 - 16:27 'de eklendi ve 1.439 views kez görüntülendi.

Akçatekir’i deprem değil KAR vurdu

Pozantı, Akçatekir ve Kamışlı yörelerine yaklaşık 20 yıldan sonra yağan kar, özellikle Akçatekir’de çok etkili oldu. 1.5 aydır kar altında kalan Akçatekir’deki işyerlerinin önündeki kar yığınlarının temizlenmeye başlanmasıyla birlikte acı gerçek kendisini net bir şekilde ortaya koymaya başladı.

Pek çok işyerinin sundurmalarının, yağan karın ağırlığına dayanamayıp çöktüğü gözlendi. Yine aynı şekilde Akçatekir beldesindeki tek benzin istasyonunun tavanının da karın ağırlığı nedeniyle çökmesi sonucu petrol istasyonu yaklaşık 1.5 aydan bu yana akaryakıt satışı yapamıyordu.

Geçtiğimiz haftadan itibaren çöken çatının onarılmaya başlanması ile petrol istasyonunun uğradığı hasar da ortaya çıktı. Böyle bir yıkıntının ancak depremlerde görüleceğini belirten yaşlılar, “Biz böyle bir kar yağışını daha önce hiç görmedik. İnşaallah bunun faydalarını yaz aylarında görürüz” şeklinde değerlendirmede bulundular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER