1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÇATEKİRLİ’DEN “KARALAR VE EROĞLU’NA” TEŞEKKÜR

AKÇATEKİRLİ’DEN “KARALAR VE EROĞLU’NA” TEŞEKKÜR
Bu haber 03 Ekim 2022 - 8:37 'de eklendi ve 478 views kez görüntülendi.

AKÇATEKİRLİ’DEN “KARALAR VE EROĞLU’NA” TEŞEKKÜR  

Pozantı Belediyesinin görev alanı içerisinde yer alan, ancak tüm müracaatlara rağmen bir türlü yapılmayan, Sağlık Ocağı- Koca Çam ve Süleyman Ağa Cami’lerinin yer aldığı ara sokak,   Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı.

 Bu ara  sokağın asfaltlanması için Mahalle Halkı, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’na müracaat ettiler. Başkan Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la yaptığı görüşmeler sonrası,  Büyükşehir Yol İşleri Ekibi çalışmaları başlattı. Kısa süre içerisinde de, bu yolu üzerine sıcak asfalt dökerek, ulaşıma açtı.

 Akçatekir Mahallesi sakinleri, yolun asfaltlanması dolayısıyla, Adana büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Müdürü Erol Zorlu ve Muhtar Faruk Kozan’a teşekkür ettiler.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER