1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÇATEKİR’LİDEN POZANTI GAZETESİNE TEŞEKKÜR

AKÇATEKİR’LİDEN POZANTI  GAZETESİNE TEŞEKKÜR
Bu haber 28 Haziran 2021 - 10:20 'de eklendi ve 584 views kez görüntülendi.

Üç Haftalık Yayınlarımız Etkili Oldu.

AKÇATEKİR’LİDEN POZANTI GAZETESİNE TEŞEKKÜR

Sadece Adana’nın değil, Çukurova’daki diğer illeri deki vatandaşları da  kapsayan ve  en kalabalık yayla merkezlerinden birisi olan, Akçatekir’in ara sokaklarının, hizmet alanında bulunan Pozantı Belediyesince, kilitli parke taşı döşenmemiş ve döşenmiyor olması ile ilgili olarak,  gazetemizin sürdürdüğü yayınlar, büyük ses getirdi.

TEPKİ

Akçatekir’lilerin ve yaycıların, büyük bir ilgili ve dikkatle takip ettiği yayınlarımızı destekleyen ise, 2009/2014 yılları arasında, Akçatekir henüz belde iken, Belediye Başkanlığını yapan Mehmet Kılınçkaya oldu.

 Kılınçkaya, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Haziran Ayında yapılan Belediye Meclisi oğlan toplantısında, Akçatekir’in ara sokaklarının, çok fazla oluşu nedeni ile, kilitli parke taşı döşeyemeyeceğine ilişkin konuşmasını eleştirerek, gazetemize bir açıklama yapmış idi.

Gazetemizde yer alan bu haberin okunması sonrası Akçatekir’de, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile ilgili tepki oluşturdu.

TEŞEKKÜR

Gazetemizin yaptığı bu yayına Akçatekir’liler, teşekkür ederken, Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Meclis Üyelerini de, seçim döneminde yaptıkları vaatleri, yerine getirmemekle itham ettiler. ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER