1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÇATUR KANAL DURAĞININ SİHİRBAZI BURAK MARANGOZLAR

AKÇATUR KANAL DURAĞININ  SİHİRBAZI BURAK MARANGOZLAR
Bu haber 24 Temmuz 2017 - 10:31 'de eklendi ve 989 views kez görüntülendi.

AKÇATUR KANAL DURAĞININ

SİHİRBAZI BURAK MARANGOZLAR

Yaklaşık 20 yıldan beri, Adana – Akçatekir- Pozantı – Fındıklı- Alpu- Kamışlı Dağdibi- Hamidiye- Yaczıcak- Aşçıbekirli – Yağlıtaş- Karakışlakçı gibi, yerleşim yerlerine minibüsle yolcu taşımacılığı yapan, Akçatur Kooperatifinin başarısında, araç kaptanları kadar, durak yöneticilerinin de büyük payı bulunuyor.Zaman, zaman, sütunlarımıza konuk olan, bu durak yöneticilerinden birisinin daha başarısını, kamuoyuyla paylaşıyoruz.

AKÇATUR -ADANA Kanal Durağının Usta Yöneticisi, Burak Marangoz’ların hayatı, hep yolcu taşımacılığı içerisinde geçmiş. Akçatekire, İLK Yolcu taşıyan firmalardan biri olan, ERİŞ Otobüslerinin de, durak yöneticiliğini yapan Burak Marangozlar, deneyimini şimdi, Akçatur Adana Kanal durağında başarı ile, sürdürüyor.

Minibüs kaptanları ile, yolcular arasında, çok önemli bir köprü görevini üstlenen, her iki kesiminde haklarını koruyan, Burak Marangozların, bu başarısı yolcular tarafından da takdirle karşılanıyor.Özellikle, Adana – Pozantı arasında günü birlik gidiş geliş yapan, kamu görevlilerinin, işlerine zamanında yetişmesinde, Burak Marangozlar önemli görev üstlenmekte olup, araç kaptanlarına da, bu konuda yol gösterici olmaktadır.Özellikle, yaylara göç mevsiminin tavan yaptığı şu günlerde, Burak Marangozların, deneyim ve yöneticiliği, hizmetlerin aksamasız sürdürülmesinde, önemli bir rol oynamaktadır.

Haber UMUT BAŞARAN

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER