1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÇATUR KOOPERATİFİNDEN SEZON TOPLANTISI

AKÇATUR KOOPERATİFİNDEN SEZON TOPLANTISI
Bu haber 09 Temmuz 2018 - 10:11 'de eklendi ve 861 views kez görüntülendi.

AKÇATUR KOOPERATİFİNDEN
SEZON TOPLANTISI

Adana, Akçatekir- Pozantı- Kamışlı ve diğer mahallere, 20 yıldan beri, minibüsle yolcu taşımakta olan, S.S. 110 Nolu Pozantı Akçatur Kooperatifi, bir istişare toplantısı yaptı.
Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Kılınçkaya’nın yönetiminde, Pozantı , Kooperatif toplantı Salonunda yapılan istişare görüşmesinde, üyeler hem bir araya geldiler, hem de sorunlarını görüşerek, çözümü konusunda kararlar aldılar.

YAZ SEZONU

Yaz sezonu, yolcu yoğunluğu göz önüne alınarak yapılan toplantı da, yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunarak, bir dizi kararlar aldılar.
Buna göre, araçların klimalarının, yolculuk süresince açık bulundurulmasına, tarifenin dışında, yüksek fiyat istenmemesine, araçların temizliğine, yüksek sesle müzik çalınmaması araç kaptanlarının telefonla konuşmamaları, aynı şekilde yüksek sesle telefon konuşması yapan yolcuların ikaz edilmesi yolculara gösterilen ilginin yanı sıra, gönderdikleri emanetlere de, titizlik gösterilmesine, araç kaptanlarının, canlarını kendilerine emanet eden yolculara karşı, hoşgörülü ve iyi davranmalarına, Kooperatifin iş kurallarına uyulması gerektiği de, kararlar arasında yer aldı.

KAMU GÖREVİ

Yapılan işin, bir kamu görevi olduğuna değinen, Kooperatif Başkanı Mehmet Kılınçkaya, yolcu taşımacılığının önemli bir hizmet olduğunu, yolcuların canlarını, Allah’tan sonra, araç kaptanlarına teslim ettiklerini, dolayısıyla da son derece dikkatli davranılmasını, yolcuların araç sürücülerinin ve kooperatif mensuplarının, velinimetleri olduklarını ve huzurlu bir yolculuk yapılmasının sağlanmasının, araç kaptanlarının temel görevleri olduğun da belirtildi.
Aynı şekilde, trafik kurallarına da, son derece riayet edilmesinin yanı sıra, durak yöneticilerinin de, Kooperatifin önemli birer mensupları olması dolayısıyla, bu görevliler tarafından yapılacak olan ikazlarında, kulak ardı edilmemesi, Başkan Mehmet Kılınçkaya tarafından belirtildi.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER