1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÇATUR’DA “TEK TİP” KIYAFET

AKÇATUR’DA “TEK TİP” KIYAFET
Bu haber 13 Ağustos 2018 - 11:09 'de eklendi ve 2.376 views kez görüntülendi.

Genç İşadamı Abdurrahim Arısoy’dan Örnek Davranış

AKÇATUR’DA “TEK TİP” KIYAFET

Adana, Akçatekir, Pozantı ve Kamışlı ve Boğaz Mahallerine, 20 yıla aşkın bir süreden beri, minibüsle yolcu taşımacılığı yapan, Akçatur Taşıyıcılar Kooperatifinin araç sürücüleri ve durak yöneticilerine, “TEK TİP” Kıyafet desteğini sağlayan isim, Arısoy Mağazalarının veliahttı, Abdurrahim Arısoy tarafından yapıldı.

Kuruluşundan itibaren, Başkanlığını bir dönem hariç, Mehmet Kılınçkaya’nın yaptığı, 70 Minibüslük araç filosunda, bundan böyle, Mavi Tişörtten oluşan, TEK TİP” Kıyafet giyimi uygulanacak.

ÖNEMLİ OLAN POZANTI

Pozantı’nın genç işadamlarından, Abdurrahim Arısoy, tek tip kıyafete sağladığı katkı ile ilgili olarak, şunları söyledi:

“Uzun yıllardır, Adana, Akçatekir, Pozantı, Kamışlı ve Boğaz Mahallelerine yolcu eşya ve emanet taşımacılığı yapan, Akçatur Minibüsle Taşıyıcılar Kooperatifimizin, başarılı faaliyetlerine bir katkı olmak üzere, destek verdiğim tek tip kıyafet uygulaması bu kuruluşun, mevcut disiplin anlayışına katkı sağlayacağına inanıyorum.

Kooperatif Başkanımız, Sayın Mehmet Kılınçkaya’nın, büyük bir özveri ve disiplin anlayışı içerisinde yürüttüğü Başkanlık görevinin yanı sıra, araç kaptanlarının ve durak personelinin de, gösterdikleri üstün gayretin, sadece Pozantı’da değil, Adana’da da, takdirle karşılandığını, yolculuk yapan dostlarım, bana bizzat ifade ettiler. Canımızı, malımızı ve emanetimizi teslim ettiğimiz, bu Kooperatif mensuplarına, Pozantı’lı bir esnaf olarak, ben de yürekten teşekkür ediyor, başarılarının devamı konusunda, her türlü desteğe hazır olduğumu da belirtiyorum” dedi.

KILINÇKAYA ,TEŞEKKÜR EDERİZ

Adana, Akçatekir, Pozantı ve Kamışlıdaki durak yöneticilerinin de, aynı kıyafetle yolculara hizmet verecek olmasının, büyük bir anlam taşıdığını belirten, Kooperatif Başkanı Mehmet Kılınçkaya, şunları söyledi:

“ Sayın Abdurrahim Arısoy’a, destek ve katkılarından dolayı şahsım, personelim ve araç kaptanlarım adına, teşekkür ediyorum.Yıllardır, yolcu taşımacılığını sürdürmekte olduğumuz, canları ve malları bize emanet edilmiş bulunan yolcularımıza, daha iyi hizmet vermek, en büyük hedefimizdir. Bu, tek tip kıyafet desteği, kurumumuzun imajı açısından da, önemli bir farklık oluşturacaktır” dedi.

TOPLANTI

Kooperatif Başkanı Kılınçkaya’nın, geleneksel olarak yapmakta olduğu, araç sürücüleri ile ilgili olağan toplantısı, geçtiğimiz hafta Kooperatif Konferans salonunda yapıldı.

Kılınçkaya, bu toplantı da yine her zaman olduğu gibi, araç kaptanlarının, yolcularla olan ilişkilerinin, Kooperatif kurallarına uygun şekilde devam etmesinin yanı sıra, tarife dışı ücret alınmamasını, kapasitenin üstünde yolcu taşınmamasını, aşırı yük yüklenmemesini, klimaların devamlı açık bulundurulmasını, araç şoförlerinin, yolcuları rahatsız edecek şekilde, radyo dinlememelerini, yol boyunca acil ihtiyaçlar dışında, telefonlarla uzun ve yüksek sesle konuşma yapmamalarını, belirtti. Kılınçkaya ayrıca, yolcularla ilgili ikaz bölümünde de şunları söyledi:

“ Yolculuk esnasında, yüksek sesle konuşan, toplu taşıma kurallarına riayet etmeyen yolcuların, müsait bir dille ikaz edin. Sizi dinlemeyerek Terbiye sınırlarını aşan, ve diğer yolcuları rahatsız etmeye devam edenleri ise, derhal en yakın güvenlik güçlerine haber verin.Durak yöneticilerinin, ikazlarına da riayet edin bütün bu tedbirler Kooperatifimizin kuralları ve ortak disiplin anlayışımızdan dolayı da, son derece önemlidir” dedi

Fotoğraflar ve Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER