1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÇETKİR KEFALET KOOPERTAFİNDE SEÇİM

AKÇETKİR KEFALET KOOPERTAFİNDE SEÇİM
Bu haber 26 Şubat 2018 - 9:19 'de eklendi ve 732 views kez görüntülendi.

AKÇETKİR KEFALET KOOPERTAFİNDE SEÇİM

Sivil Toplum Kuruluşları peş, peşe Olağan Genel Kurullarını yapıyor.Bunlardan biri de, Geçtiğimiz yıllarda kurulan ve Başkanlığını Mehmet Kılınçkaya’nın yapmakta olduğu, Akçatekir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olacak.Genel Kurulun ilk toplantısı, 01.03 .2018 Perşembe gün, çoğunluk sağlanamaması halinde ise, İkinci toplantı 12.03.2018 Pazartesi günü, Kooperatifin, Kurtuluş Mahallesi, Canan Apartmanı 1. Kattaki adresinde yapılacak. Büyük olasılıkla, tek liste halinde yapılması beklenen Genel Kurulda, mevcut Başkan Mehmet Kılınçkaya, güven tazeleyecek.Kooperatifiler yasası gereğince, üç yıl geçerli olmak üzere, 4 Asil, 4 Yedek Yönetim Kurulu, 2 Asil, 2 Yedek Denetim Kurulu ve 2 Asil, 2 Yedekte Bölge Birliği Temsilcilerinin, seçimi yapılacak.Ayrıca, Yönetim Kurulu Üyeleri ile, Denetim Kurulu Üyelerinin, aylık ücret, huzur hakları ve yollukları belirlenecek. Yine gündemde yer alan bir başka madde gereğince de, Kooperatif hizmetlerinde kullanılmak üzere, araç alınması veya araç kiralanması, üyelerin oylarına sunulacak.

Ayrıca, Kooperatif Hizmet Binası olarak, kiracı konumunda kullanılmakta olan, Kurtuluş Mahallesi, Gençlik Caddesi, Balıkçıoğlu Apartmanı, 1. Katta bulunan, Gayri Menkulün alımı ve harç bedellerinin Kooperatif bünyesinden karşılanması konusunda, Yönetim Kuruluna yetki verilmesi de görüşülerek oylanacak.

Haber Merkezi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER