1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKDUMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

AKDUMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI
Bu haber 19 Nisan 2021 - 8:07 'de eklendi ve 610 views kez görüntülendi.

KAYMAKAM EMRAH AKDUMAN’DAN

 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI:

23 Nisan 1920’nin 101. Kutlama Yıl Dönümü dolayısıyla, Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, aşağıdaki çok anlamı bir mesajı paylaştı:

“Milli Bağımsızlığımızın, Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin öncüsü ve güvencesi olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıldönümünü ile, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, 23 Nisan 1920 günü açılması ile, Millet Egemenliği resmen hayata geçirilmiş bu önemli gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, Millet Egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan, çocuklara armağan edilmiştir.

Sevgili Çocuklar; Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak, hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında, belirleyici rol oynayacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Silah Arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kurucu Üyelerini Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER