1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKİF’İ VE İSTİKLAL MARŞIMIZI BİR KERE DAHA YIL DÖNÜMÜ İLE YAŞADIK

AKİF’İ VE İSTİKLAL MARŞIMIZI BİR KERE DAHA YIL DÖNÜMÜ İLE YAŞADIK
Bu haber 19 Mart 2017 - 14:46 'de eklendi ve 947 views kez görüntülendi.

AKİF’İ VE İSTİKLAL MARŞIMIZI

BİR KERE DAHA YIL DÖNÜMÜ İLE YAŞADIK

Kurtuluş Savaşımızın Destanı olan, ve yüce Türk milletimizin, sonsuza kadar, büyük bir heyecan ve gururla söyleyeceği, bayrağımızı ebediyen dalgalandıran İstiklal Marşımızın Kabulünün 96. Yıl dönümü törenlerle yad edildi.

YGS Sınavları nedeniyle bir gün gecikmeli olarak kutlanan törenler Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

13 Mart 2017 Pazartesi gün Saat 10.00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan tören de günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Pozantı İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Fatma Peler yaptı. Gerek yazılımı ve gerekse de sunumu açısından çok anlamlı olan bu konuşma büyük bir alkış aldı.

Pozantı Anadolu İmam Hatip Lisesinden bir öğrencinin müzik eşliğinde okuduğu şiir yine alkış aldı.

Anma törenin en heyecanlı anlarından birisi de okullar arası, İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında 1. Gelen İbrahim Ergin’inin Mehmet Akif’i bir kere daha yürekten yaşatan ve kurtuluş savaşında milletimizin verdiği mücadeleyi günümüze taşıyan tavırlarıyla şiir olarak okuduğu marşımız büyük bir alkış aldı.

Daha sonra İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif konulu CD gösterimi de yine büyük bir takdir topladı. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Taner Tengir Garnizon Komutanı Üst Teğmen Mustafa Emrah Özkan Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bayar verdiler. İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Uzay da hazır bulundu. Törene siyasi parti temsilcileri bazı belediye meclis üyeleri de katıldılar.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER